REKLAMI GEÇ

MHP’li Bilgiç’in evi kurşunlandı

MHP’li Bilgiç’in evi kurşunlandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Bilgiç’in evi kurşunlandı. Sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı, Bilgiç saldırının ardından polise ifade verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2017 Perşembe, 14:57

İlk kez Denizlidesiyaset.com’un gündeme getirdiği saldırı, MHP Pamukkale İlçe Yönetim Kurul Üyesi Ramazan Bilgiç’in evine yönelik gerçekleştirildi.

Saldırıyı ve yaşananları Denizlihaber.com’a tüm detaylarıyla anlatan Ramazan Bilgiç, sabah erken saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından gerçekleştirilen saldırı anında silah sesini duyup dışarı baktığını, beyaz renkli bir aracın hızla uzaklaştığını fark ettiğini belirtti.

Evine yönelik bir saldırı olduğunu düşünmediği için bir süre sonra işyerine gittiğini anlatan Bilgiç, komşusunun telefonla aradığını ve evin kurşunlandığını söylediğini kaydetti. Ramazan Bilgiç, Otogar’da çalıştırdığı büfeyi kapatıp eve gittiğini, iki katlı evin üst kat balkonu ve camlarına kurşunların isabet ettiğini gördüğünü söyledi.

Evinde bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelediğini dile getiren Bilgiç, “Saldırganlar, beyaz renkli bir araç ile saat 06.12’de evimin önüne gelip tespit yapıyor. Bir süre kaldıktan sonra evin önünden ayrılan saldırganlar, aynı araç ile bu kez saat 06.55’te yeniden geliyor. Pompalı tüfeği kullanan önce mermiyi düşürüyor, ardından alıp evime doğru ateş ediyor” dedi.

Silahlı saldırının güvenlik kamerası kayıtlarında da bulunduğunu belirten Ramazan Bilgiç, daha sonra karakola giderek ifade verdi. İfadesinde şüphelendiği bazı kişilerin bulunduğunu söyleyen Bilgiç, bunlardan birinin de 14 Kasım’da komşusunun evini soyan hırsızlar olduğunu anlattı.

Bilgiç, “Hırsızların eve giriş-çıkışları güvenlik kamerası kayıtlarında görünüyordu, bunları polise verdim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı