REKLAMI GEÇ

Motosikletli 170 kiloluk kasa hırsızlığına 3 gözaltı

Motosikletli 170 kiloluk kasa hırsızlığına 3 gözaltı

Denizli’de son günlerde fabrikalardan ve işyerlerinden kasa hırsızlığı olaylarının artması üzerine kurulan özel ekip, bir işyerinden içinde toplam 20 bin lira değerinde para ve altın takıların bulunduğu 170 kilo ağırlığındaki çelik kasayı, arkasında römork takılı motosikletle çaldığı belirlenen 3 kişiyi yakaladı. Zanlıların kentten yapılan diğer kasa hırsızlığı olaylarıyla ilgili herhangi bir bağlantılarının bulunup, bulunmadığının araştırıldığı kaydedildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2015 Çarşamba, 11:25

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)
Sümer Mahallesi’nde bulunan Dem-Su Demir adlı işyerinden geçen 27 Temmuz’da gerçekleşen kasa hırsızlığı sonrası, polis çalışma başlattı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, işyerine giren 3 kişinin yaklaşık 170 kilo ağırlığındaki çelik kasayı dışarı çıkardıktan sonra motosikletin arkasında bağlı römorka yükleyerek götürdüğünü belirledi.

Kentte son günlerde fabrikalardan ve işyerlerinden kasa hırsızlık olaylarının artması üzerine Hırsızlık Bürosu’nca oluşturulan özel ekip, konuyu takibe aldı. Deneyimli polislerden oluşan özel ekip, kasa hırsızlarının kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı. Hırsızların geçebileceği cadde ve sokaklarda bulunan 200 işyerinin güvenlik kamerası görüntüleri ile mobese kayıtları incelendi. İşyerinden çaldıkları kasayı motosikletin arkasına takılı römorka yükleyerek götüren hırsızların İlbade Mahallesi’nde harabe bir eve girdikleri belirlendi.

PARA VE TAKILAR BULUNAMADI
Eve baskın yapan polis, A.İ. (35), kardeşi S.İ. (29) ve M.E.’yi (24) kasayla birlikte yakaladı. Kasanın içinde bulunan yaklaşık 20 bin lira değerindeki nakit para ve altın takılar ise bulunamadı. Evde bulunan kasa, çekiciyle Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Gözaltına alınan 3 kişinin sorguları sürürken, kentten gerçekleşen diğer kasa hırsızlığı olaylarıyla ilgili herhangi bir bağlantılarının bulunup, bulunmadığının araştırıldığı kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı