REKLAMI GEÇ

Muayenehanesinde diş hekimine darp

Muayenehanesinde diş hekimine darp

Denizli’de, özel muayenehanesinde çalışan Diş Hekimi Ü.K, ücret nedeniyle tartıştığı hastanın yakını tarafından darp edildi.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2014 Perşembe, 16:16

Diş Hekimleri Odası Denizli Şube Başkanı Musa Akyol, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyerek, meslektaşlarına yapılan saldırıyı kınadı. Olayla ilgili bilgi veren Akyol, Diş Hekimi Ü.K’nin özel muayenehanesine gelen hastanın tedavi fiyatını yüksek bulduğunu, bunun üzerine meslektaşlarının hastayı bir başka diş hekimine yönlendirmek istediğini, bu sırada çıkan tartışmada hastanın oğlu tarafından yumruk atılarak darp edildiğini söyledi.

Şiddete maruz kalan Ü.K’nin Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu belirten Diş Hekimleri Odası Şube Başkanı Akyol, “Meslektaşımız saldırı sonrası hastaneden işgöremezlik raporu alarak saldırgan hakkında şikayetçi ve davacı olmuştur. Sağlık çalışanları hastaların rahatsızlıklarını gidermek, sorunlarını çözmek için çaba harcayan bir meslek grubudur. Ama ne yazık kihastalar tarafından ülkemizdeki sağlık sorunlarının tek sorumlusu olarak algılanmakta, sorunların yaratan sağlık çalışanlarıymış gibi hedefte her zaman sağlık çalışanları olmaktadır” dedi.

Sağlık çalışanlarına yönelik saldırıların günden güne arttığını ve önlem alınması gerektiğini dile getiren Akyol, meslektaşlarının maruz kaldığı saldırıyı Diş Hekimleri Odası olarak kınadıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar

kemal   -  Bağlantı 1 Ocak 2015, 20:06

diş hekimi keşke biraz anlayışlı olsaydı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı