REKLAMI GEÇ

O CİNAYETİN ZANLISI BAKIN KİM ÇIKTI?

O CİNAYETİN ZANLISI BAKIN KİM ÇIKTI?

Çal’a bağlı Yukarıseyit Mahallesi’nde boğazı kesilerek öldürülen 83 yaşındaki Süleyman Zeki Demirci’nin ölümü ardındaki sır perdesi kalktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2015 Pazar, 17:15

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, (DHA) 

Denizli bu sabaha korkunç bir vahşetle uyandı. Çal’a bağlı Yukarıseyit Mahallesi’nde yaşayan 83 yaşındaki Süleyman Zeki Demirci evinde meyve bıçağı ile boğazı kesilmiş halde bulundu.
Güvenlik güçleri olayın bir cinayet olabileceği ihtimaline ağırlık vererek, delil toplama işlemlerine başladı.

Demirci’nin evine zorla girildiğine ve yaşlı adama saldırıldığına dair delillere rastlanmadı. Bunun üzerine gözler otopsi raporuna çevrildi.

OLAYLAR NASIL GELİŞTİ
Akif Telli, işçi olarak çalıştığı Almanya’dan emekli olduktan sonra, kesin dönüş yapan ve memleketi Çal’ın Yukarıseyit Mahallesi’ne yerleşerek, yalnız yaşayan kayınpederi Süleyman Zeki Demirci’nin ortada görünmemesi üzerine merak edip, dün saat 11.30 sıralarında evine gitti.
Zile basmasına rağmen kapıyı açan olmayınca mutfak penceresinden içeri bakan Telli, kayınpederini yerde hareketsiz yatarken gördü. Bunun üzerine kapıyı kırıp içeri giren Telli, kayınpederinin boğazının kesilmiş, kanlar içinde olduğunu farkedip durumu jandarmaya bildirdi.
Sevk edilen jandarma, yaşlı adamın cansız bedenin yanında meyve bıçağı buldu.

Yaşlı adamın bankadan bir süre önce çektiği emekli maaşının masanın üzerinde durduğu, evden herhangi bir şey alınmadığı, darp ve boğuşma izine rastlanmadığı belirlendi. Üç yıl önce eşini kaybettiği için yalnız yaşayan Demirci’ye, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapıldı, intihar ettiği belirlendi. Jandarma, yaşlı adamın intiharı ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı