REKLAMI GEÇ

Oğlumu öldüreceklerine bana gelselerdi…

Oğlumu öldüreceklerine bana gelselerdi…

İlişkiye girdiği kız arkadaşıyla evlenmeyi kabul etmediği gerekçesiyle 65 yerinden bıçaklanarak öldürülen 16 yaşındaki Onur Sandal’ın babası Mehmet Sandal, “Oğlumu öldüreceklerine bana gelselerdi, evlendirirdim” dedi. Onur’un annesi Neşe Sandal ise oğlunun öldürülme gerekçesine inanmadığını belirterek, “Başka bir şey var” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2014 Çarşamba, 14:54

İlişkiye girdiği kız arkadaşı ile evlenmediği iddiası ile 65 yerinden bıçakladıktan sonra Kent Ormanı’nda diri diri toprağa gömülerek öldürülen 16 yaşındaki Onur Sandal’ın babası Hüseyin Sandal ve annesi Neşe Sandal, İlbade Mahallesi’ndeki evlerinde taziyeleri kabul ediyorlar, yas tutuyorlar.

Baba Hüseyin Sandal, oğlunun geçtiğimiz pazar günü annesine “Köye gidiyorum” diyerek evden ayrıldığını belirterek, “Onur Pazar günü 14.30 sıralarında evden ayrılmış. Meğer köye gitmemiş. Katilleri ile buluşmuş. Oğlum Pazar günü eve gelmedi. Pazartesi günü de eve gelmedi. Salı günü polise ve Cumhuriyet Savcılığı’na kayıp ihbarında bulundum” dedi.

“OĞLUMUN KATİLİNE SİGARA İKRAM ETTİM”
Salı günü yeğeninden Onur’u kaçıranlar arasında bulunan biri tarafından arandığını öğrendiğini belirten Baba Mehmet Sandal, “Olayın olduğu Pazar günü meğer oğlumu döverek arabaya bindirip ormana götürüp öldürmüşler. Ben de yeğenimi yanıma alıp oğlumu kaçıranlar arasında bulunan kişinin evine gittik. Kızın ağabeyi A.T. ile konuşmak istediğimizi söyledik. Bizi evlerine götürmelerini istedim. A.T.’nin evine gittik. Kapıyı babası A.T. açtı. Oğlu ile konuşmak istediğini, Onur’u en son onun gördüğünü söyledim. Baba A.T. de cep telefonundan oğlunu arayıp eve gelmesini istedi. Yaklaşık beş dakika sonra A.T., eve geldi. Oğlum Onur’un nerde olduğunu sordum. Pazar günden beri kendisini görmediğini konuşup ayrıldıklarını söyledi. O sırada kayıp ihbarı nedeni ile Çocuk Şubesi’nden iki sivil polis bizim evimize gelmiş. Polislere A.T.’nin evine gelmelerini rica ettim. Bu arada baba A.T. ile konuştuk ve kendisine sigara ikram ettim” dedi.

anons

NEREDEN BİLEYİM KATİL OLDUKLARINI
Sivil iki polis memurunun geldiğini ve oğlunu kaçıranlar arasında bulunan kişi ile A.T.’den Onur hakkında bildiklerini anlatmalarını istediğini, verdikleri bilgileri de not ettiklerini söyledi. Mehmet Sandal, “O akşam eve döndüm. Ertesi günü yani geçtiğimiz Çarşamba sabahı acı haber ile yıkıldık. Meğerse oğlum Onur’u kızlarını bahane ederek canice öldürmüşler. Bu canilik değil mi? Oğlumun cesedi toprak altında bulunduğu günün akşamı kızın ağabeyi A.T. polise gidip teslim olmuş. Cinayeti kendisinin tek başına işlediğini söylemiş. Meğer polis A.T. ve ve arkadaşlarını oğlumu kaçırırlarken kameradan belirlemiş” diye konuştu.

OĞLUMU O KIZ İLE EVLENDİRİRDİM
Baba Hüseyin Sandal, oğlunun kızları ile ilişkiye girip evlenmediği için öldürülmesine inanmadığını söyledi. Baba Sandal, “Oğlum ile kızlarının ilişkisi olduğunu biliyorlardı da niye bana gelmediler. Niye bizle tanışıp olayı paylaşmadılar. Ben oğlum istemese dahi o kızla evladımı evlendirirdim. Davul zurnalı düğün yapardım. Ama katillerin derdi başka. Dertleri kızları ile oğlumun evlenmemesi değil. Ciddi olan kişi evime gelir derdini açar. Onlar kızlarını bahane edip oğlumu canice öldürdüler. Hepsinden davacıyım. Hukuk mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim” dedi.

ONUR YÜREĞİMDE YAŞAYACAK
Anne Neşe Sandal da, oğlunun ilişkisi yüzünden öldürüldüğüne inanmadığını söyledi. Cinayetin ardında aydınlanması gereken bazı olayların olabileceğini belirten gözü yaşlı anne, “Bu caniliği insan düşmanına yapmaz. Oğlumun neden öldürüldüğü aydınlatılsın. Olaya karışan kişilerin hepsinin cezalandırılmalarını bekliyorum. Oğlumu yüreğime gömdüm. Onur’um yüreğimde yaşayacak. Onur motosiklet kullanmayı çok severdi. Motosikleti artık garajda kalacak” diye gözyaşı döktü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı