REKLAMI GEÇ

Öğretmenler şarampole uçtu

Öğretmenler şarampole uçtu

Acıpayam İlçesi’nde, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobilde, aynı okulda görevli 5 kadın öğretmen yaralandı.

/ DENİZLİHABER / 17 Haziran 2010 Perşembe, 09:54

Kaza, akşam saatlerinde, Yassıhüyük Beldesi Çöğürlüburun Mevki’sinde meydana geldi. Acıpayam’dan Denizli yönüne giden 24 yaşındaki Emine Kardaş, yönetimindeki 40 AF 556 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlanınca kazada sürücü Kardaş ile araçtaki Ceyda Okkaya (23), Serpil Doğan (24), Ayşe Tüzün (24) ve Özge Topuzelli (21) yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu sağlık ekipleri ve güvenlik güçlerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu yaralılardan, Emine Kardaş, Ceyda Okkaya ve Ayşe Tüzün Serinhisar Devlet Hastanesi’ne, Özge Topuzelli ile Serpil Doğan ise Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.Otomobildeki yaralıların Acıpayam Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri olduğu ve Serinhisar’a ziyarete gittikleri öğrenildi.Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı