REKLAMI GEÇ

Okan intikam için öldürülmüş!

Okan intikam için öldürülmüş!

Bıçaklanarak öldürülen Denizli Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi 16 yaşındaki Okan Mican’ın katil zanlıları mahkemeye sevk edildi. Cinayeti işlediği iddia edilen F.K. ile D.T, polise verdikleri ifadede, arkadaşları V.T’yi olaydan bir gün önce okul önünde dövdüğü için Okan Mican’dan intikam almak istediklerini ancak kavganın böyle sonuçlanacağını bilemediklerini belirterek, “Pişmanız” dediler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2014 Perşembe, 14:28

Okan Mican cinayetiyle ilgili gözaltına alınan katil zanlısı F.K (16) ile olay esnasında yanında bulunan ve kavgaya karışan V.T’nin (16) Denizli Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nde, ölen Okan Mican’ı bacağından bıçakladığı iddia edilen D.T (19) ile grup içinde bulunan V.O (19), O.T (18), H.Ç. (18) ve S.Ç (19)’un ifadeleri ise, Cinayet Şubesi’nde alındı. Zanlılar önce Denizli Devlet Hastanesi’ne sağlık kontrolü için götürüldü, ardından da adliyeye sevk edildi. 

anons

Zanlılardan D.T, Okan Mican’ın olaydan bir gün önce Denizli Ticaret Meslek Lisesi önünde kardeşi V.T’yi dövdüğünü söyleyerek, polise verdiği ifadede “Okan Mican’ı döverek kardeşimin intikamını almak istedim. Okan Mican’ın yanına arkadaşlarımla birlikte gittim. Kavga başladığında kendimi kaybettim ve Okan’ı bacağından bıçakladım. Ondan sonra olanları hatırlamıyorum, olay yerinden kaçtık” dedi. Okan Mican’ın boğazını ise, olaydan bir gün önce Okan Mican’dan dayak yediği iddia edilen V.T’nin arkadaşı F.K’nin kestiği ileri sürüldü.

anons

Diğer zanlıların da, polise verdikleri ifadede Okan Mican’ın boğazını F.K’nin kestiğini söyledikleri ileri sürüldü. Katıl Zanlısı F.K.’nın ise ifadesinde, “Kavga ederken kendimi kaybettim. Çok pişmanım. Nasıl bıçakladığımı hatırlamıyorum bile” dediği belirtildi.

Yorumlar

haydar   -  Bağlantı 4 Aralık 2014, 21:57

DENİZLİHABER: Gidin sorun: 1.Milli Eğitiimin suça meyilli öğrencilerle ilgili bir planı varmı? 2.Öğretmenler bu okullarda çalışmak istiyormu, idare öğretmenleri dinliyormu? Yoksa öğretmenler de sindirilmiş mi?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı