REKLAMI GEÇ

Ölüm nedeni belirlendi: Kalp yetmezliği

Ölüm nedeni belirlendi: Kalp yetmezliği

Merkez Ortaokulu 2. sınıf öğrencisi Mahmut Furkan Gözükızıl’ın ölüm nedeni belirlendi. Kalp yetmezliği hastası olan Gözükızıl’ın spor aşkı nedeniyle bu rahatsızlığını gizlediği ileri sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2016 Çarşamba, 16:48

Merkez Ortaokulu 2. sınıf öğrencisi Mahmut Furkan Gözükızıl’ın ders esnasında yaşamını yitirmesinin şoku yaşanıyor.

Merkez Ortaokulu 2’nci sınıf öğrencisi Mahmut Furkan Gözükızıl, okulda bir süre önce açılan judo kursuna kayıt oldu. Gözükızıl, beden eğitimi dersinde dışarıdan ücretli olarak gelen eğitmen eşliğinde 30 arkadaşıyla birlikte antrenman yapmaya başladı. Kalp yetmezliği rahatsızlığını öğretmenlerinden gizlediği iddia edilen Gözükızıl, antrenmanda aniden fenalaştı. Okul yönetiminin durumu bildirdiği 112 ekibi, Gözükızıl’a ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Gözükızıl’ın duran kalbi ambulansta yapılan müdahaleyle tekrar çalıştırılıp, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak, Gözükızıl’ın kalbi hastanede bir kez daha durdu. Doktorların çabalarına rağmen duran kalbi ikinci kez çalıştırılamayan Gözükızıl yaşamını yitirdi.

Gözükızıl’ın ölüm haberi, öğretmenleri, okul arkadaşları ve yakınlarını yasa boğdu. Gözükızıl’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırılırken, polis soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

denizli-okulda-kalp-krizi-geciren-ogrenci-mahmut-furkan-topraga-verildi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı