REKLAMI GEÇ

Ölüm onu banyoda yakaladı

Ölüm onu banyoda yakaladı

Denizli’de yıkanmak için banyoya giren 12 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi E. A, şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

/ DENİZLİHABER / 29 Ocak 2010 Cuma, 18:39

19 Mayıs İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi E. A. Akkonak Mahallesi’ndeki evlerinde anne ve babası olduğu sırada banyoya girdi. Bir süre kızlarının banyodan çıkmadığını gören ailesi banyoya girdiklerinde kızlarının zehirlendiğini gördü. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri uzun süre kızı hayata döndürmek için büyük çaba sarf etti. Daha sonra Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan minik E.A yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çevresinde çok neşeli bir çocuk olarak tanınan E. A.’nın ölüm haberi yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğdu. E. A.’nın cenazesi Denizli Devlet Hastanesi’nden alınarak otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna götürüldü.
Polis olayın meydana geldiği Akkonak Mahallesi’ndeki evde gerekli incelemeleri yaptı. E. A.’nın ölüm haberini duyan sınıf arkadaşları eve koştu. Öğrenci arkadaşları evden çıkarken birbirlerine sarılıp gözyaşı döktü. E. A’nın 12 Şubat’ta 13 yaşına gireceği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı