REKLAMI GEÇ

Ormandaki vahşetin altından namus cinayeti çıktı

Ormandaki vahşetin altından namus cinayeti çıktı

Bağbaşı’ndaki Kent Ormanı içinde toprağa gömülü halde cesedi bulunan ve 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen 16 yaşındaki Onur Sandal’ın namus cinayetine kurban gittiği ortaya çıktı. Sandal’ın ilişkiye girdiği bir kız arkadaşının ağabeyi tarafından öldürüldüğü belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2014 Cuma, 16:35

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Bağbaşı Mahallesi’ndeki Kent Ormanı içinde geçen Pazar gününden bu yana kayıp olan ve polise kayıp olarak bildirilen Onur Sandal’ın toprağa gömülü halde cesedi bulundu. Yapılan otopside Sandal’ın 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldükten sonra toprağa gömüldüğü belirlendi. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, katil zanlısı olan 18 yaşındaki A.T., dün gece polise teslim oldu.

İlk ifadesinde polise olayı anlatan A.T.’nin, üç arkadaşıyla birlikte otomobille Onur Sandal’ı Pazar günü aldıklarını ardından da Kent Ormanı’na götürdüklerini belirtip, Onur Sandal ile kendisinin Kent Ormanı içinde konuşmak için otomobilden inip, üç arkadaşının yanlarından ayrıldıklarını söyledi. A.T. ifadesinin devamında ise, kız kardeşiyle Onur Sandal’ın ilişkiye girdiklerini, bunu öğrenince nişanlanmalarını istediğini ancak Sandal’ın kabul etmemesi üzerine öldürüp gömdüğünü söylediği öğrenildi.

anons

A.T.’nin ifadeleri üzerine polis otomobildeki diğer üç arkadaşı S.Ö., H.B. ve M.K.’yi de gözaltına aldı. Üç arkadaş da ifadelerinde, Onur Sandal ile A.T.’yi Kent Ormanı içinde bıraktıklarını, cinayetten haberleri olmadığını belirtip, Onur Sandal’ın cesedinin bulunduğunu da A.T.’den öğrendiklerini söyledi.


anons-2

Katil zanlısı A.T.’nin dün cesedin bulunduğunu basından öğrendiğini, daha sonra ise diğer üç arkadaşına gidip, Onur Sandal’ı öldürüp gömdüğünü söylediği öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor. Katil zanlısı A.T. ile diğer üç arkadaşının sorguları tamamlamasının ardından Adliyeye sevk edilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı