REKLAMI GEÇ

Otomobil çarptı, bulvarda kesildi

Otomobil çarptı, bulvarda kesildi

Merkezefendi’nin Servergazi Mahallesi’nde, trafiğe dalan ve otomobilin çarpmasıyla yaralanan inek, cadde ortasında kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2016 Perşembe, 23:49

Servergazi Mahallesi’nde sık sık kaçtığı belirtilen ineklerden birisi, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda trafiğe daldı. Araçlardan bir tanesi de aniden bulvara çıkan ineğe hızla çarptı. Otomobilde hasar oluşurken, inek de yaralandı.

Bu sırada elinde bıçakla gelen bir kişi öleceği gerekçesiyle yaralı ineği onlarca kişinin gözü önünde kesti. Bulvarı kan içinde bırakan inek bir süre orada kaldı.

Yorumlar

Erkan   -  Bağlantı 5 Şubat 2016, 16:13

Emre bey; aracı dikkatli bir şoför kullansaydı kaza yaşanmazdı, benim önüme de çıktılar bende vursaydım o zaman? O kadar hızlı gelmese ve dikkatli olsaydı inekleri çok rahat farkedip yavaşlardı. Şoför fazlasıyla suçlu ve zaten şoför çocuktu.

denizlili   -  Bağlantı 5 Şubat 2016, 13:53

kaza olan yerde oturuyorum. o hayvanlar sürekli orada otlatılıyor şehir içinde merkezi yerde doğru değil belediyenin önlem alması gerekiyor.

Hasan   -  Bağlantı 5 Şubat 2016, 11:04

Olaya an ve an şahit oldum.Suç ineği öylece başıboş salan sorumsuzlarda O sorumsuzu şiddetle kınıyorum! Erkan bey yorum yapmak için yorum yapmayın madem kazayı gördünüz sizinde başınıza gelebilirdi inek bir anda döndü yola durma mesafesi yoktu bile!

emre   -  Bağlantı 5 Şubat 2016, 00:22

Taraflara geçmiş olsun fakat o hayvanın o kadar işlek bir caddede ne işi var madem hayvan surekli kaçıyor önlemin alınması gerekiyordu

Erkan   -  Bağlantı 4 Şubat 2016, 23:55

Kazayı an ve an gördüm, inek yola çıktı tamam ama araç çok hızlı geliyordu ve dikkatsizdi, çok rahat kurtarabilecekten fren bile yapmadan son hızla zavallı hayvana çarptı. Aracı kullananda çocuktu daha!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı