REKLAMI GEÇ

Otomobil ikiye bölündü

Otomobil ikiye bölündü

Denizli-Ankara Karayolu, Zeybek Kavşağı’nda kırmızı ışık ihlali korkunç bir kazayı da beraberinde getirdi. Kırmızıda geçen ticari aracın çarptığı otomobil ortadan ikiye ayrıldı, otomobil sürücüsü ağır yaralandı. Ticari araç sürücüsünün oğlunu hastaneye yetiştirmeye çalıştığı ileri sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2016 Salı, 08:51

Denizli-Ankara Karayolu, Zeybek Kavşağı’nda korkunç bir kaza meydana geldi. İddiaya göre oğlunu hastaneye yetiştirmeye çalışan sürücü yönetimindeki ticari araç ile kırmızı ışık ihlali yapınca, ana yoldan gelen otomobil ile çarpıştı.

denizli-zeybek-kavsaginda-kaza-arac-ikiye-bolundu-1

Korkunç kazada otomobil ortadan ikiye bölündü, sürücü ağır yaralandı. Ticari araç da savrularak yol kenarında durabildi. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesinin yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Hafif yaralanan ticari araç sürücüsü ve oğlu da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazanın ardından bir süre ulaşıma kapanan Denizli-Ankara Karayolu, otomobilin kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

denizli-zeybek-kavsaginda-kaza-arac-ikiye-bolundu-2

Yorumlar

İsmail   -  Bağlantı 17 Mayıs 2016, 09:38

Kendini ambulans sanan sorumsuz ve bilinçsiz sürücüler dehşet şacıyor.ara 112yi hastane ayağına gelsin.kendi canın için başkasının canına kastetmek niye

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı