REKLAMI GEÇ

Badigardı öldürdüler

Badigardı öldürdüler

Denizli’nin turizm bölgesi Pamukkale’deki bir barda güvenlikçi olarak çalışan 26 yaşındaki Ali Kocalar, otomobilden av tüfeğiyle açılan ateşle yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2015 Cuma, 12:53

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Olay, bugün saat 00.15 sıralarında, Pamukkale Mahallesi’nde gazino ve barların bulunduğu sokakta meydana geldi. Bar önünde bekleyen güvenlikçi Ali Kocalar, plakası belirsiz bir otomobilden kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce açılan ateş sonucu sırtından yaralandı. Kanlar içinde yerde kalan ağır yaralı Kocalar ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Jandarma olayı kimin gerçekleştiğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. 

Ali Kocalar’ın cesedi otopsi yapılması amacıyla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Yorumlar

BBS ULTRAS   -  Bağlantı 16 Ocak 2015, 19:58

@ESER
90’lı yıllarda turizm canlıydı , herkes işine ekmeğine bakıyordu. 2000’li yıllarda ekonomi kötüye gidince , millet gazino açmaya başladı çünkü turizm para kazandırmıyor artık.

Eser   -  Bağlantı 16 Ocak 2015, 13:05

Yıllardır kaç tane emniyet müdürü geldi geçti değişen birşey yok. Pamukkale Denizli’nin adeta teksası, güneydoğusu olmuş durumda Hırsızlık, Fuhuş, Çetecilik, Kumar ve Uyuşturucu kol geziyor

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı