REKLAMI GEÇ

PARÇA TESİRLİ BOMBA İDDİASI

PARÇA TESİRLİ BOMBA İDDİASI

Ulus’taki patlamada detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2018 Cuma, 23:19

Kısa süre önce Ulus’ta meydana gelen patlamanın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.

Olay yerinde inceleme yapan polisler kontrollü şekilde patlatılan bombanın parça tesirli olduğunu belirledi. Düzeneğinin yol üzerindeki trafik ışıklarına ait elektrik panosuna yerleştirildiği kaydedildi.

İddiaya göre kontrollü patlama sırasında da düzenekten metal parçaları savruldu. Patlamanın şiddetiyle trafik ışığı kullanılamaz duruma geldi.

VALİLİK KONTROLLÜ PATLAMA DEDİ AMA!
Denizli Valiliği gece saat 00.21’de yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada kontrollü patlama ile etkisiz hale getirilmesi ibaresi kullanılırken, bomba yerine şüpheli paket denilmekle yetindi. Ancak şüpheli paketin bomba olmadığı ibaresine yer verilmedi. Denizli Valisi Hasan Karahan imzalı açıklamada, herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığına da vurgu yapıldı.

İŞTE O  BASIN AÇIKLAMASI
“02.03.2018 günü saat saat 22.00 sıralarında ilimiz Acıpayam yolu kavşağı ile Ulus kavşağı kesişiminde şüpheli paket olduğu yönünde haber merkezine yapılan ihbar ile ilgili olay yeri çevresinde alınan güvenlik önleminden sonra bomba imha uzmanları tarafından şüpheli paket kontrollü olarak patlatılmış herhangi can ve mal kaybı yaşanmamış olup detaylı çalışmalar başlatılmıştır. Kamu oyuna saygı ile duyurulur .
Hasan Karahan
Denizli Valisi”




Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı