REKLAMI GEÇ

Patlayan bombanın ardından dedikodular interneti sardı

Patlayan bombanın ardından dedikodular interneti sardı

Denizli’deki patlamanın ardından sosyal medyada dedikodular aldı başını yürüdü. Bazıları başka bomba olduğunu iddia etti bazıları bu iddiayı da bir adım ötesine taşıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2018 Cumartesi, 10:07

Denizli dün gece alışık olmadığı saatler yaşadı. Belediye ekiplerinin trafik ışıklarını kontrolleri sırasında şüpheli bir paket bulmasından sonra kent alarma geçti. Polis el yapımı patlayıcı olduğu belirlenen paketi fünye ile patlattı. Ulus Caddesi’nde yaşanan bu olayın ardından sosyal medyada Denizli çevreleri önce olaya ilişkin görsel ve detaylarla konuyu tartıştı.

Fakat ilerleyen saatlerde ortaya atılan bazı dedikodular, sosyal medyanın maniplasyon yeteneğini bir kez daha gösterdi.

İŞTE O DEDİKODULAR
Bazı kullanıcılar Denizli Devlet Hastanesi bölgesinde bir bomba düzeneğinin daha imha edildiğini öne sürdü evden dışarı çıkmama çağrısı yaptı. Bazıları ise işi bir adım öteye taşıyarak Denizli’de 11 bombalı araç olduğu iddiasını öne sürdü hatta bunlardan birinin yakalandığını iddia etti.

Denizli Valiliği patlamaya olayına ilişkin resmi bir açıklama yaparak şüpheli paketin fünye ile etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Sosyal medyada ileri sürülen iddiaları ise teyit etmedi. Emniyet kaynakları da sosyal medyadaki dedikoduları teyit etmedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı