REKLAMI GEÇ

Pelitlibağ’da eski koca dehşeti

Pelitlibağ’da eski koca dehşeti

Pelitlibağ Mahallesi’nde bir kadın, 2 yıl önce boşandığı eşi tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle vuruldu. Ağır yaralanan Zeynep K. hastaneye kaldırıldı, polis saldırgan Tarkan Y.nin yakalanması için operasyon başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2015 Pazartesi, 12:33

Olay Pamukkale ilçesi Pelitlibağ Mahallesi 1092 Sokak’ta sabah saatlerinde meydana geldi. 2 yıl önce eşinden boşandığı belirtilen Zeynep K. kızı ve annesi ile birlikte evden çıktığı sırada yanına eski kocası Tarkan Y. geldi. 20 AR 012 plakalı aracından inen ve eski karısıyla tartışmaya başlayan Tarkan Y. otomobiline yöneldi ve yanında getirdiği pompalı tüfeği aldı, eski karısına 3 el ateş etti.

KADIN KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI
Bacaklarından yaralanan Zeynep K. kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan eski koca otomobiline binerek hızla olay yerinden uzaklaştı. 4 yaşındaki kızı ve annesinin feryatlarının ardından çevrede bulunanların ihbarıyla olay yerine polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Acil ekipleri kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı, ardından da Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ
Polis saldırının ardından geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Çevrede bulunan görgü tanıklarının ifadeleri alındı, mobese kameralarının kayıtlarından saldırganın Zeynek K.nın 2 yıl önce boşandığı eski eşi Tarkan Y. olduğu anlaşıldı.

Saldırganın yakalanması için operasyonlar sürerken, kocası tarafından vurulan Zeynep K’nın, daha önce koruma kararı olduğu, ancak bir süre önce yeniden koruma kararını istemediği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı