REKLAMI GEÇ

Pelitlibağ’da yangın paniği

Pelitlibağ’da yangın paniği

Pelitlibağ Mahallesi’ndeki dubleks evde çıkan yangın paniğe neden oldu. Binanın çatısından başlayan yangın alt katlara sıçraması sonucu alevler yükseldi. Yangın,Denizli Büyükşehir İtfaiye ekiplerinin uzun süren mücadelesinin ardından kontrol altına alınırken, mahalle sakinleri ise olayı korku dolu gözlerle izledi.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2015 Cumartesi, 10:56

Yangın akşam 20.30 sıralarında Pelitlibağ mahallesi 1118 sokak numara 4’te Dilek Aydemir’e ait dubleks evde meydana geldi. Çatı katında başlayan ve alt kata sıçrayan yangın mahalle sakinlerine korku dolu dakikalar yaşattı.

denizli-pelitlibag-yangin-ic
Çatı katının ahşap malzemeyle kaplı olması dolayısıyla biranda büyüyen alevler, yangına müdahale eden Denizli Büyükşehir İtfaiyesi’ne de zor anlar yaşattı.
İtfaiye ekiplerinin köpük ile de müdahale ettiği yangın, yaklaşık 1 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alınırken, birinci ve ikinci katta oturan vatandaşların dumandan etkilenmemesi için boşaltıldı.

denizli-pelitlibag-yangin-ic-1
KORKU DOLU GÖZLERLE SEYRETTİLER
İtfaiye ekipleri yangını müdahale ettiği sırada, mahalle sakinleri ise olayı korku ve meraklı bakışlarla izlerken, bazı vatandaşların ise olayı cep telefonları ile görüntülemek istemesi ise dikkat çekti.

Yangının dubleks dairenin çatısındaki elektrik kablolarından çıktığı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı