REKLAMI GEÇ

Polis 169. yaşını kutluyor

Polis 169. yaşını kutluyor

Türk Polis Teşkilatı’nın 169’uncu kuruluş yıldönümü dolayısıyla Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.

/ DENİZLİHABER / 10 Nisan 2014 Perşembe, 11:43

Polis Teşkilatı’nın 169’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Denizli Valiliği önünde düzenlenen törene Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ferdi Korkmaz,  siyasi parti temsilcileri ve emniyet mensupları katıldı.

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, anıta çelenk koydu, saygı duruşunda bulunulduktan sonda İstiklal Marşı okundu. Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, “Denizli’miz tekstil ve turizm alanında Türkiye’de örnek şehirlerimizden. Denizli’nin, can ve mal güvenliği açısından da örnek gösterilmesi için insan odaklı hizmet anlayışı ile vatandaşlarımıza 7-24 hizmet veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Denizlili vatandaşımızın malını ve namusunu korumak için Allah bizlere bu görevi nasip etti. Huzurlu ve mutlu bir Denizli için elimizden geleni yapacağız. Gururumuz Büyük Önder, Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve rahmetle anıyor, değerli mesai arkadaşlarımın polis bayramını kutluyorum” dedi.

Çelenk töreni sonrasında Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ve beraberindekiler, Denizli Valisi Abdulkadir Demir’i makamında ziyaret etti. Vali Demir, “Denizli’miz birçok alanda olduğu gibi güvenlik alanında da Türkiye’nin örnek şehirlerinden. Bunda en büyük pay bizleri her zaman koruyan mal ve can güvenliğimiz için aralıksız görev yapan güvenlik güçlerimizindir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı