REKLAMI GEÇ

Polis alarma geçti, bilboard reklamını rüzgarın devirdiği raporunu tuttu

Polis alarma geçti, bilboard reklamını rüzgarın devirdiği raporunu tuttu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi onore etmek için Denizli-Uşak karayolu üzerine bilborad reklamının devrildiği haberini Denizlihaber yazdı, polis alarma geçti. Çivril Emniyet Müdürlüğü, bilboardın aşırı rüzgar nedeniyle bağlantı yerlerinden kırıldığına dair rapor tuttu. Bilboardın yanındaki boş bilboard tabelası ise, rüzgardan etkilenmedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2017 Pazar, 16:12

Çivril’in 15 yıllık çevre yolu özleminin giderilmesine katkı verdiği için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin fotoğrafının da yer aldığı “Yeni çevre yolumuz Çivrilimize hayırlı olsun” yazılı bilboard bağlantı yerlerinden kırılmıştı.

Haberi, kamuoyuna Denizlihaber duyurdu. Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven’de, bilboardın kırılıp yatırıldığını Denizlihaber’den öğrendiğini açıklamış, “En kısa zaman da yenisi takılacak” demişti.

Haberimizin yanına verilmesinden sonra harekete geçen Çivril polisi, çalışmasını tamamladı. Polis raporuna göre, Cuma günü dikilip, Cumartesi günü dirilen Zeybekci’li bilboard reklamını şiddetli rüzgar kırmış. Cuma gecesi ve Cumartesi sabahı Çivril’de etkili rüzgar olduğunu, rüzgar esnasında bilboard’ın bağlantı yerlerinin ağırlığı kaldıramadığı belirtildi.

Çivril Belediyesi’nin Cuma günü diktiği bilboard rüzgar nedeniyle kırılırken, bu bilboardın yanında bulunan boş bilboard tabelası ise rüzgardan etkilenmedi, sapasağlam duruyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı