REKLAMI GEÇ

Polis bayrama hazır

Polis bayrama hazır

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, vatandaşların Ramazan Bayramını huzur ve güven içinde geçirmeleri için tüm güvenlik önlemlerinin alındığını belirten Mevlüt Demir, asayişi sağlamak için 59 ekip 326, Trafikte ise 130 personelin görev yapacağını açıkladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2014 Pazar, 10:43

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Polis Evi’nde basın mensupları için iftar yemeği verdi. Yemekte Denizli basın çalışanları ile bir süre sohbet eden Demir, Vatandaşların Ramazan Bayramı’nı huzurlu ve güven içinde geçirmelerini sağlamak tüm güvenlik tedbirlerinin alındığını açıkladı.

Demir, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı 38, önleyici resmi ekip, 9 motorize Yunus Timinde 217, 12 sivil araştırma ekibinde görevli 109 personel olmak üzere toplam 59 ekip ve 326 personelin Ramazan Bayramı öncesi ve esnasında halkın can ve mal güvenliğini sağlamak ve vatandaşların huzur içinde bayramını geçirmesi amacıyla çalışacağını açıkladı. Ayrıca, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden 71, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden 59 personel omluk üzere toplam 130 personelin görevlendirildiğini açıkladı.

Denizli Emniyet Müdürü Demir, Ramazan Bayramı öncesi ve esnasında alınan önlemleri şöyle sıraladı:

Bayram tatilinin başlamasıyla birlikte il merkezinden Ankara, İzmir ve Antalya Karayollarına doğru trafik akımı yoğun alacağından her üç yolda denetim ve tanzim görevi yürütecek ekipler görevlendirildi.

Terminalde yolcu yoğunluğu nedeniyle şehirlerarası otobüs seferlerinin artacağından; otobüs sürücülerinin çalışma süreleri, hız kurallarına uyup uymadıkları, alkol kontrolleri, araç ve şoförlere ait belgeler ile fazla yolcu denetimleri yapılacak.

Mezarlıklarda vatandaşlarımızın rahat bir şekilde ziyaretlerini yapabilmeleri için mezarlıklara geliş güzergahı, mezarlık giriş ve çıkışlarında gerekli trafik tedbirleri alınmıştır.

Huzur evindeki vatandaşlarımıza bayram ziyaretleri nedeniyle huzur evi güzergahında trafik tedbirleri alınacaktır.

Herhangi bir kaza veya başka bir nedenden dolayı yolun trafiğe kapanması durumunda acil müdahale etmek amacıyla 3 çekici ve kazalara müdahale etmek için kaza bilirkişi ekibi görevlendirilmiştir.

Bayram tatili bitiminde dönüş güzergahlarında trafik yoğunluğuna göre Ankara, İzmir ve Antalya güzergahında trafik ekipleri görevlendirilmiş ve radar aracımız 24 saat esnasına göre görev yapacaktır.

Ramazan Bayramı süresince vatandaşların yoğun olarak bulunduğu Bayramyeri, Çınar, AVM’ler ile çarşı ve Pazar yerleri ile otobüs duraklarında hırsızlık, yankesicilik, dolandırıcılık, kapkaç gibi olayların meydana gelmemesi için her türlü önlem alınmıştır.

Ramazan bayramı öncesi ve sonrasında otobüs terminali, tren garı, mesire yerleri, umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde meydana gelebilecek huzur bozucu davranışlar, hırsızlık, yankesicilik, kapkaç, gibi olayların meydana gelmemesi için resmi ve sivil olmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü ve Polis Merkezi Amirliklerince her türlü güvenlik tedbirleri alınmıştır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı