REKLAMI GEÇ

Polisten büyük uyuşturucu operasyonu

Polisten büyük uyuşturucu operasyonu

Denizli merkezli olarak polisin üç ilde özel eğitimli narkotik köpeklerinin katılımıyla düzenlediği operasyonlarda evlerde ve toprak altına gizlenmiş 23 kilo esrar, 1500 ecstasy uyuşturucu hap, ruhsatsız av tüfeği ve tabanca ile yakalanıp, gözaltına alınan 27 kişiden 8’i tutuklandı. 19 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2015 Salı, 13:56

Ramazan ÇETİN/ (DHA)

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Bürosu ekipleri, Manisa ve Gaziantep ile birlikte uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Denizli il merkezinde 18, Manisa’da 3, Gaziantep’te ise 3 adreste özel eğitimli narkotik köpekleriyle arama yapıldı. Aramalarda evlerin çeşitli odalarındaki gizli bölümler ile bahçede toprak altına gizlenmiş 23 kilo esrar, 1500 ecstasy uyuşturucu hap, ruhsatsız av tüfeği ve tabanca ele geçirildi.

Polisler, köpeklerin bulduğu esrar ve uyuşturucu hapları toprağı elleriyle kazarak, çıkardı. Operasyonda toplam 27 kişi gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 8’i tutuklandı. Diğer şüpheliler ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı