REKLAMI GEÇ

Polisten zehir operasyonu: 19 gözaltı, 10 tutuklama

Polisten zehir operasyonu: 19 gözaltı, 10 tutuklama

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekiplerinin zehir tacirleriyle mücadelesi sürüyor. Gerçekleştirilen operasyonlarda 19 şüpheli gözaltına alındı, 10’u çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ele geçirilen maddeler arasında uyuşturucu tacirlerinin yeni gözdesi skunk dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2017 Çarşamba, 09:28

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, uyuşturucu ticareti yaparak insanları zehirleyen kişi ve organizasyonlara yönelik çalışmalarını genişleterek sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında çevre illerden Denizli’ye uyuşturucu getirileceği istihbaratını alan polis, şok bir baskınla aracı durdurdu, 4 kişiyi gözaltına aldı. Otomobil içinde yapılan aramada, gizli bölmelerde bir kilogram skunk maddesi ele geçirildi. Skunk maddesinin uyuşturucu tacirlerinin yeni gözdesi olduğu belirtildi.

Bir başka operasyonda ise uyuşturucu ticareti yapıldığı belirlenen bir ikamete baskın düzenlendi. Operasyonda 1100 adet ecstasy hap ele geçirildi, bir zanlı gözaltına alındı.

Operasyonlarına hız kesmeden devam eden polis, diğer baskınlarda da 125 gram esrar, 8.22 gram eroin ve 40 adet sentetik hap ele geçirdi. Bu operasyonlarda da 14 zanlı gözaltına alındı.

10 ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI
Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 10’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı