REKLAMI GEÇ

Polisten zehir tacirlerine büyük darbe

Polisten zehir tacirlerine büyük darbe

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri gerçekleştirdiği operasyonlar ile uyuşturucu tacirlerine darbe üstüne darbe vurdu. Çok miktarda uyuşturucu ve silah ele geçirilen operasyonlarda gözaltına alınan 16 zanlının tamamı tutuklandı, bu kişilerden uyuşturucu aldığı belirlenen 54 kişi de yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Haziran 2018 Salı, 14:52

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, son dönemlerde başarılı operasyonlara imza attı.

Polisin ilk çalışması apartları kullanarak uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik gerçekleştirildi. Nartotik timleri uyuşturucu satıcılarından farklı zamanlarda uyuşturucu alan 54 kişiyi yakaladı. Bu kişilerden elde edilen bilgiler ışığında da 2’si yabancı uyruklu 4 zanlı yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Polisin en kapsamlı operasyonu ise 8 Haziran günü şafak vakti gerçekleştirildi. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonlarda 36 ekiple 12 ayrı adrese eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

Ekipler koçbaşı ile kapıları kırarak ikametlere girdi, 12 şüpheli gözaltına alındı. evlerde yapılan aramalarda 89 ayrı paket halinde 66 gram metamfetamin, 5 gram eroin, 4 gram esrar, 4 gram sentetik kannobinoid maddesi, 25 adet ecstasy hap, 50 adet methadone hap, 3 adet av tüfeği, 2 adet tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 26 adet mermi, kılıç, muşta, şok cihazı ve pos cihazları ele geçirildi. Uyuşturucu madde ticaretinden kazanıldığı değerlendirilen 15.685 liraya da el kondu.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 12 zanlının tamamı tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı