REKLAMI GEÇ

Saadet’i görenler polisi arasın

Saadet’i görenler polisi arasın

Pamukkale’nin İncilipınar Mahallesi’ndeki evinden okula gitmek üzere çıkan 15 yaşındaki Saadet Bayar kayıplara karıştı. Ailesi polise kayıp ihbarından bulundu, bir taksicinin genç kızın iki erkekle aracından indiğini ve elindeki telefonun alındığını bildirmesi, soruşturmanın seyrini değiştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2017 Çarşamba, 14:05

Pamukkale’nin İncilipınar Mahallesi’nde yaşayan 15 yaşındaki Saadet Bayar, önceki gün sabah okula gitmek üzere çıktı, bir daha da geri dönmedi.

Kızının eve gelmemesi üzerine Kınıklı Polis Karakolu’na giderek kayıp ihbarında bulunan anne Sebahat Bayar, kızının hiçbir sorunu olmadığını, kaybolduğu gün de evden güler ve kendisiyle şakalaşarak çıktığını söyledi.

Kızının arkadaşları tarafından da çok sevildiğini belirten Sebahat Bayar, görenlerin ya da yerini bilenlerin polise bilgi vermesini istedi.

TAKSİCİ “BEN GÖRDÜM” DEDİ
Kayıp kızın bulunması için çalışma başlatılırken, bir taksi şoförünün genç kızı Sevindik-Eskihisar bölgesinde iki erkek ile aracından indiğini ve cep telefonunun zorla elinden alındığını söyledi. Taksicinin ifadesinin ardından genç kızı arama çalışmaları bu bölgede yoğunlaştırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı