REKLAMI GEÇ

Şahin Tepesi’nde korku virajı

Şahin Tepesi’nde korku virajı

Şahin Tepesi’nde bulunan ve ölüm virajı olarak adlandırılan bölgede bu sabah yine bir kaza meydana geldi. Sürücü bu kez şanslıydı, takla atan araçtan hafif yaralı olarak kurtuldu. Her gün bir kazanın meydana geldiğine dikkat çeken vatandaşlar, yolda bir hatanın olduğunu ve bunun ortadan kaldırılmasını istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2016 Perşembe, 10:57

Şahin Tepesi’nde ölüm virajı olarak adlandırılan bölge yine bir kazaya sahne oldu. Denizli’den Antalya istikametine seyreden Aytekin Yıldırım, yönetimindeki 35 HPU 41plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil savruldu, önce yolkenarındaki bariyerlere çarptı, ardından da takla attı ve ters döndü.

Otomobil sürücüsünün yardımına çevrede bulunan vatandaşlar koştu. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan Aytekin Yıldırım olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından ilk müdahalesinin yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldı.

HER GÜN BİR KAZA MEYDANA GELİYOR
Şahin Tepesi’nde bulunan virajda neredeyse her gün bir kazanın meydana geldiğini belirten vatandaşlar, yolun hatalı olduğunu ve kazaların da bu nedenle yaşandığını ifade etti.

Son olayda otomobilin çok yavaş olduğunu belirten görgü tanıkları, “Sürücü hızlı gitmiyordu. Viraja girdiğinde birden otomobilin kontrolden çıktığını gördük ve takla attı. Yol ile ilgili bir çok kez girişimde bulunduk, Büyükşehir Belediyesi’ne bildirdik. Facia yaşanmadan önce bu yolda mutlaka önlem alınmalı” dedi.

sahin-tepesi-kaza-1

TAMPON MEZARLIĞI GİBİ
Bariyerlerin hemen yanı ise virajın kaza belgesi gibi. Tampon mezarlığına dönen bölge, burada kaza yapan araçların arkasında bıraktığı parçalar ile dolu.

Yorumlar

hasan   -  Bağlantı 27 Ekim 2016, 15:43

zamanında yol oradan yapılmayacakken zarar görmesin diye işleri meclis üyesinin yeri o dinlenip yol bu şekilde verilirse tam girdabın olduğu yerde direksiyon hakimiyetini kaybedip bilmeyen kişiler kaza yapıyor…yol köprü ile tepeden aşağı indirlck

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı