REKLAMI GEÇ

Sahte dişçi yakalandı

Sahte dişçi yakalandı

Merkez bağlı Uzunpınar Kasabası’nda sahte diploma ile dişçilik yaptığı tespit edilen bir kişi yapılan ihbar sonucu yakalandı. Sahte dişçi M.A.’nın sözde işyerinin ise normal bir polikliniği aratmayan malzemelerle dolu olduğu görüldü.

/ DENİZLİHABER / 17 Nisan 2008 Perşembe, 00:00

Vatandaşlara kendini dişçi olarak tanıtan ve sahte diploması ile halkın sağlığı ile oynayan sahte dişçi, yapılan ihbar sonucu yakalandı. Merkeze bağlı Uzunpınar Kasabası’nda açtığı

diş polikliniği ile kendisine gelen diş hastalarını tedavi ettiği tespit edilen M.A.’nın yapılan araştırmasında sahte diploma ile hizmet verdiği tespit edildi. Sahte dişçiyi yakalamak için operasyon yapan jandarma timleri ise yaptığı baskın sonucunda adeta bir hastanenin donanımına sahip olan poliklinikle karşılaştı. Yapılan araştırmalar neticesi sonucunda ise M.A.’nin sahte diploma ile hizmet verdiği tespit edilerek gözaltına alındı. Poliklinikte bulunan çok sayıda sağlık malzemesi ise Jandarma tarafından tutanakla alınarak savcılığa teslim edildi. Sahte dişçi M.A. ise çıkartıldığı mahkemece ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı