REKLAMI GEÇ

Sahte evrak uzmanı

Sahte evrak uzmanı

Çeşitli nedenlerle başta ehliyet olmak üzere çok sayıda resmi kurum başvurusunu sahte evrakla yapmaya aracı olduğu iddia edilen bir kişi polisin takibiyle yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ağustos 2014 Cumartesi, 09:56

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesi dedektifleri, sahte evrakla resmi dairede işlem yaptığı tespit edilen E.G’nin peşine düştü. Zanlının; çeşitli nedenlerle özellikle ehliyet alamayanlar için sahte evrak düzenlediği ve bu evraklar sayesinde belge almaya aracılık ettiği belirlendi.

SAHTE BELGELER
Zanlının evine yapılan operasyonda zanlının üzerinde ve aracında sahte nüfus cüzdanı, sahte sürücü belgesi, sürücü sertifikalarının yapımında kullanıldığı sanılan sahte mühürler ve kaşe uçları, ıstampa, yapıştırıcı gibi malzemeler, ayrıca farklı kişiler adına düzenlenmiş sahte sertifikalar ve sürücü belgesi müracaat formları ele geçirildi.

TUTUKLANDI
Zanlının yapılan sorgusunda elektrik aboneliğini bile sahte evraklarla alabildiği ortaya çıktı. Yapılan incelemede zanlının aynı suçtan 11 yıl 9 ay kesinleşmiş cezası bulunduğu da belirtilirken dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarından tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı