REKLAMI GEÇ

Sahtekarlara dikkat!

Sahtekarlara dikkat!

Denizli’de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin, ‘vergi numaraları kaldırılıp, herkese yeni bir Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numarası verilerek yeni bir sistem oluşturuluyor’ içerikli bir formla vatandaşların kapılarını çaldığı tespit edildi.

/ DENİZLİHABER / 8 Nisan 2008 Salı, 00:00

Denizli İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin, ‘vergi numaraları kaldırılıp, herkese yeni bir Türkiye Cumhuriyeti Kimlik numarası verilerek yeni bir sistem oluşturuluyor’ içerikli bir form üreterek vatandaşlara doldurttuğunu tespit etti.

İsmet İnönü Bulvarı No; 102/5 Ulus/Ankara P.K.06/600 adresinin, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü adresi olarak gösterildiğini ve formların vatandaşlar tarafından bu adrese ulaştırmaları gerektiğinin bildirildiğini söyleyen İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Doğan Kartal, “Konu ile ilgili olarak Genel Müdürlükçe her hangi bir çalışma yürütülmediği gibi belirtilen adres de Genel Müdürlüğe ait olmayıp bu konuda düzenlenmiş bir form da bulunmuyor” diye konuştu.

Kartal, meydana gelen ve gelebilecek mağduriyetlerin önlenmesi açısından bu konuda kendilerine başvuruda bulunan kişilere itibar etmemeleri konusunda vatandaşları uyardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı