REKLAMI GEÇ

Sami Gür intihar etti

Sami Gür intihar etti

Denizli, İkinci Ticari Yol’da meydana gelen intihar ile sarsıldı. Mimar Sami Gür, yeni yaptırdığı Güraş apartmanının 6. katında başına dayadığı tabancayı ateşledi. Olay yerinde hayatını kaybeden Gür’ün cansız bedenini ailesi buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2016 Perşembe, 15:09

Denizli iş dünyasının önemli isimlerinden biri olan Mimar Sami Gür, İkinci Ticari Yol’da kendisinin yaptığı binanın altıncı katındaki odasına geldi. Sabah saat 06.00 sıralarında önce yakınlarına mektup yazan Gür, daha sonra başına dayadığı silahı ateşleyerek yaşamına son verdi.

CANSIZ BEDENİNİ AİLESİ BULDU
Sabah erken saatlerde gerçekleşen intiharın ardından Sami Gür’den haber alamayan yakınları, saat 11.00 sıralarında Güraş Apartmanı’na geldi, çilingire kapıyı açtırdı. Sami Gür’ün cansız bedeniyle karşılaşan yakınları büyük acı yaşadı.

CHP Merkezefendi meclis üyesi Mümtaz Gür’ün abisi olan Sami Gür’ün intiharı ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

cenk   -  Bağlantı 27 Mayıs 2016, 13:38

Kim bilir ne sıkıntıları vardı hakkında kötü konuşmayın benim başımdan da geçti bu intihar olayı insanın artık kafası çok karışınca kimsesi olmuyor yanında Emin olun dışardan mutlu keyifli gördüğünüz bu insanlar göründüğü gibi değillerdir.

hakan kara   -  Bağlantı 27 Mayıs 2016, 10:55

Halk krediye mahkum oldu, herkesin aldığı maaş kazandığı para bankalara gidiyor. Vergi dairesi ve sigorta tefeci gibi işliyor, faizin faizini yüksek oranlarla istiyor… Allah sonumuzu hayır etsin.. Bunu bilip sessiz kalanı da kahretsin

Abdullah ışıklı   -  Bağlantı 26 Mayıs 2016, 22:27

denizli nin en büyük değerlerinden biriydi kendisi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı