REKLAMI GEÇ

Sarayköy’deki cesedin sırrı çözüldü

Sarayköy’deki cesedin sırrı çözüldü

Sarayköy’de bir kişinin ölü olarak bulunduğu olay aydınlatıldı. 45 yaşındaki Yücel Faruk Sönmez’in kazaya kurban gittiği belirlenirken, yakalanan sürücü suçunu itiraf etti ve adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2016 Pazartesi, 09:28

Sarayköy’ün Beylerbeyi Mahallesi’nde geçtiğimiz cumartesi günü Yücel Faruk Sönmez’in yol kenarında ölü olarak bulunmasıyla ilgili soruşturmayı yürüten jandarma, elde ettiği bilgi ve ipuçlarıyla olayı aydınlattı.

Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini kare kare inceleyen jandarma, Sönmez’in ölmeden önceki görüntülerine ulaştı. Görüntülerde olayın meydana geldiği saatte bir aracın Beylerbeyi’nden Sarayköy yönüne döndüğü görüldü. Araştırmalar bu araç üzerinde yoğunlaştırıldı. Ardından da sürücünün A.C. olduğu ve kaza sırasında oluşan hasarları tamir ettirdiği belirlendi.

Yakalanan A.C.’nin alınan ifadesinde, kazayı kendisinin yaptığını itiraf ettiği, ölen şahsı karanlıkta göremediği için kazayı yaptığını, daha sonra da telaşa kapılıp kaçtığını söylediği öğrenildi. İşlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilen A.C., çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

OLAY
Aydın yönüne giden sürücüler, Denizli-Aydın karayolu Beylerbeyi Kavşağı’nda, yol kenarında hareketsiz yatan erkeği görünce durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber vermiş, olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde yatan erkeğin öldüğünü belirlemişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı