REKLAMI GEÇ

ŞEHİDİN EVİNE YOL AİLESİNE YARDIM

ŞEHİDİN EVİNE YOL AİLESİNE YARDIM

Şırnak kırsalında şehit olan Denizlili Piyade Er Muhammet Özbek’in Çameli’nin Kirazlıyayla Köyü’nde ikamet eden ailesine devlet sahip çıktı.

/ DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2010 Pazartesi, 17:45

Vali Yavuz Erkmen yaptığı açıklamada, şehidin geride bıraktığı ailesinin kendilerine bir emanet olduğunu vurguladı. Şehit ailesinin, Çameli İlçesi’ne bağlı Kirazlıyayla Köyü’ndeki evlerinin önünde yol bulunmaması üzerine, kamulaştırma yapılarak yol yapılacağını ifade eden Vali Erkmen, aileye ilk etapta nakdi ve ayni yardımların yapıldığını ve bundan sonra da yapılmaya devam edileceğini söyledi.

Şehidin evine yol yapılacak
Vali Erkmen, “Bir kez daha tüm Denizli’nin, milletimizin başı sağ olsun. Şehidimizin ailesine ve yakınlarına Allah’tan sabır diliyoruz. Şehidimiz en yüce mertebeye ulaşmıştır. Tabii ki onun geride bıraktıkları bizlere emanettir. Bu anlamda şehidimizin babası ile yapmış olduğumuz görüşmede, evinin ön tarafında özel mülk olduğu ve bundan dolayı da kamulaştırma yapılmak suretiyle eve yol açılmasını arzu ettiği görülmüş ve hemen İl Özel İdaresi yetkililerine gerekli talimat verilerek, ekinler kalktıktan sonra kadastroda yol olarak görünen yer neresiyse, buranın kamulaştırılıp evin yola kavuşturulması konusunda gerekli talimatlar verilmiştir” dedi.

Kardeşlerine yardım
Vali Erkmen, “Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzce de ailenin ilköğretim okulunda okuyan iki çocuğuna ayni ve nakdi yardım yapılması konusunda çalışmalar başlatılmıştır. Ailenin devletimize emanet olduğu bilinci ile gerek nakdi gerekse ayni her türlü destek kendilerine bundan sonra sürekli yapılacak olup, ayrıca oturdukları evin de en sağlıklı şekle getirilmesi için gerekli hazırlıklara başlanmış olup, en kısa sürede evlerinin de onarımı yapılmak sureti ile oturma şartları daha da iyileştirilecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı