REKLAMI GEÇ

Şehidin nişanlısından yürek burkan ağıtlar

Şehidin nişanlısından yürek burkan ağıtlar

Diyarbakır Lice’de şehit düşen Denizlili uzman çavuş Özkan Bilgiç’in nişanlısı Ayşe’nin ağıtları yürekleri dağladı. 1 Ekim’de telli duvaklı gelin olmayı beklerken nişanlısının şehit haberi ile sarsılan Ayşe, “Beyaz gelinliğimi giyemedim” diyerek, gözyaşları dökerken, son gelişinde nişanlısına “Gitme” diye yalvardığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2016 Perşembe, 09:27

Pamukkale’nin Korucuk Mahallesi’nden olan Özkan Bilgiç, vatani görevi sonrası meslek olarak askerliği seçmiş ve uzman çavuş olarak orduda kalmıştı. Diyarbakır’da görev yapan Bilgiç, teröristlerle girilen çatışmada yaralanmasına, ailesi ve nişanlısının ısrarlarına rağmen görev yerine dönmekten vazgeçmemişti.

Tedavisi için geldiği memleketinde rapor süresini tamamlayan Özkan Bilgiç, tıpkı askere giderken olduğu gibi, yine dualarla Diyarbakır’a uğurlandı. Eylül’ün sonlarına doğru yeniden gelecek ve 1 Ekim’de düğünleri olacaktı. Ama zdün o kahreden haber geldi. Özkan Bilgiç, PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit düştü.

NİŞANLISININ GÖZYAŞLARI
Nişanlısının şehit haberi ile yıkılan Ayşe, koşarak Bilgiç Ailesi’nin evine geldi. Gözyaşlarına boğulan Ayşe, “Beyaz gelinliğimi giyemedim” diye yaktığı ağıtlar ağıtlar yaktı. Son gelişinde nişanlısına gitme diye yalvardığını söyledi.

denizli-ozkan-bilgic-esi-ayse-gitme-diye-yalvardi-1

EVİ BİLE DÖŞENMİŞTİ
Şehidin babası Necip Bilgiç, ise 1 Ekim’deki düğünle ilgili tüm hazırlıkları yaptıklarını belirterek, “Bir ev tutup, içini eşya ilme döşedik. Çatışmada yaralandığı için Denizli’ye gelmişti. Giderken görevi bırakmasını, yakında düğünü olduğunu söyledim. ‘Ceremesi neyse öderiz’ dedim. ‘Baba bu vatan bizim, öyle şey olur mu’, dedi. Bir gün önce telefonla konuştum, iyi olduğunu söylemişti” dedi.

denizli-ınce-yaralandi-sonra-sehit-dustu-ozkan-bilgic-anons

denizli-sehit-ozkan-bilgic-1-ekim-dugunu-vardi-anons

denizli-korucuk-sehit-ozkan-bilgic-evinde-yas-var-anons

Yorumlar

Ali123   -  Bağlantı 25 Ağustos 2016, 11:06

Yaralanıp tekrar vatanı savunma can pahasına koşan askerlerimiz Allahın rahmeti sizlerle olsun sizin bu destanınız hiç bir zaman unutulmayacak…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı