REKLAMI GEÇ

Şehir merkezinde kaza

Şehir merkezinde kaza

Denizli’de doğuştan engelli çocuğu ve hamile imam nikahlı ikinci eşini hastaneye kontrole getiren bir baba kaza geçirdi, kazada aynı otomobilin içinde bulunan 4’ü çocuk 7 kişi yaralandı. Bir diğer kazada ise bariyerlere çarpan araç takla attı. Sürücü olay yerinde öldü.

/ DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2010 Perşembe, 16:20

İlk kaza sabah saat 08.00 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi’nin önündeki kavşakta meydana geldi. Bozkurt ilçesinden Denizli’ye seyir halinde olan Talip D. (27) idaresindeki 20 LZ 946 plakalı otomobil aşırı hızdan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yöne şeride geçerek Salim K. yönetimindeki 20 R 2116 plakalı yolcusu olmayan servis midübüsü ile çarpıştı. Kazada, aynı otomobilin içinde bulunan Talip D., Ali D. (10), 6 aylık Kadir D., İrfan D. (1), resmi nikahlı eşi Çimen D. (24), imam nikahlı eşi hamile Akgül U. (21) ve doğuştan engelli Devran D. (6) yaralandı. Yaralılardan Talip D., Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne diğer yaralılar ise Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yolcusu olmayan servis aracının şoförü kazayı yara almadan atlatırken, diğer yaralıların ise sadece 1 yaşındaki İrfan D.’nin yoğun bakımda olduğu açıklandı. Talip D.’nin resmi nikahlı eşi Çimen D. ile birlikte yaralanan 6 aylık Kadir D., annesinin kucağından bir an olsun bile inmezken, kazanın aşırı hız ve direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu meydana geldiği açıklandı. Aynı sedyede elinden yaralanan Kadir D., sevimli hareketleri ve gülücükleriyle her şeyden habersiz yaralı annesine moral oldu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer bir kazada ise Bağbaşı Mahallesi Üçgen Kavşağı’nda meydana geldi. Muhammet Perizan (22) idaresindeki 20 R 4304 plakalı otomobil, aşırı sürat nedeniyle Üçgen kavşağında benzin istasyonunun yanındaki yan yol bariyerlerine çarparak takla attı. Araçta sıkışan Perizan olay yerinde hayatını kaybetti. Perizan’ın Denizli Belediyesi İtfaiye ekiplerince araçtan çıkartılan cesedi Denizli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı