REKLAMI GEÇ

ŞEHİT ATEŞİ DENİZLİ’YE DÜŞTÜ

ŞEHİT ATEŞİ DENİZLİ’YE DÜŞTÜ

Hakkari’nin Çukurca İlçesinde bölücü terör örgütü PKK ile girilen çatışmada yaralanan askerleri almak üzere havalanan helikopter pilotu Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan, helikopterin düşmesi sonucu şehit oldu. Acıpayam’ın Suçatı Köyü’nden olan şehit Üsteğmen’in babası acı haberi memleketinde aldı. Şehit babası Hakkari’ye yola çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2016 Cuma, 11:53

Şehit ateşi Denizli’yi bir kez daha yaktı. Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler ile girilen silahlı çatışmada 6 asker şehit oldu, yaralananlar da vardı. Yaralı askerleri almak üzere havalanan helikopterin pilotu Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan, çatışma bölgesine yaklaştığında kobra helikopteri düştü, Şahan şehit oldu.

ACI HABER 3 AYRI YERE AYNI ANDA ULAŞTI
Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın şehit haberi 3 ayrı yere aynı anda ulaştı. Acıpayam’ın Suçatı Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan şehit Şahan’ın emekli öğretmen babası Süleyman Şahan, akrabalarını ziyaret için geldiği memleketi Acıpayam’ın Suçatı Mahallesi’nde aldı. Şehit Babası Hakkari’ye hareket ederken, Uşak’taki evlerinde bulunan emekli öğretmen anne Şükran Şahan’a da acı haberi Uşak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yusuf Yalçın ve beraberindeki askeri heyet verdi. Şehit Üsteğmen’in 1.5 yıl önce evlendiği eşi de korkunç haberi Ankara’daki evlerinde aldı.

UŞAK’TAKİ EVİNE BAYRAK ASILDI
Şehit haberinin ulaşmasının ardından aynı anda 3 ile ateş düştü. Şehidin Uşak’taki baba evine dev bayrak asıldı, yakınları ailenin acısını paylaşmak üzere eve akın etti. Uşak Valisi Ahmet Okur ve Uşak Belediye Başkanı Ak Partili Nurullah Cahan da şehidin baba evine taziye ziyaretine gitti.

GENELKURMAY BAŞKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA
Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari’de 8 askerin şehit olduğu çatışma ve kaza ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, “3 Mayıs 2016 Cuma günü saat 04.50 sularında, Hakkâri Çukurca Çığlı Üs Bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, sekiz kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır.

Teröristlere müdahale için bölgeye sevk edilen bir Kobra helikopterimiz ise Hakkâri Çukurca bölgesinde saat 05.50 sularında kaza kırıma uğramıştır. Teknik bir arızadan kaynaklandığı değerlendirilen bu elim kazada helikopter pilotu olan iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Kaza ile ilgili inceleme ve araştırma devam etmektedir.

denizli-sehit-mujdat-kerem-sahan-ın-babasi-acipayam-dan-helikopterle-alindi-anons

denizli-sehit-mujdat-kerem-sahan-yeni-baba-olmustu-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı