REKLAMI GEÇ

Şehit babası: Eyvah ben yandım

Şehit babası: Eyvah ben yandım

Şırnak’ta izinden dönen personelin yol emniyetini almak için görevlendirilen güvenlik güçlerine PKK’lı teröristler tarafından açılan ateş sırasında şehit olan 3 askerden birisi olan Piyade Er Ömer Kağan Kandemir’in (21) Çivril’deki baba ocağında yas var. Acı haberi alan baba Ergün Kandemir, “Eyvah ben yandım” diyerek gözyaşı döktü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2015 Perşembe, 17:50

Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN- Tunay YAZICI/ÇİVRİL (Denizli), (DHA)
Vatani görevini Şırnak’ta yapan Ömer Kağan Kandemir’in şehit olduğu haberi, Denizli İl Jandarma Komutanlığı’ndan gelen bir subay ve Çivril Kaymakamı Orhan Burhan tarafından bugün saat 15.00 sıralarında, mobilya ve beyaz eşya mağazası işleten baba Ergun Kandemir’e (50) sağlık ekipleri eşliğinde verildi.

Acı haberi alınca sadece “Eyvah ben yandım. Yandım Allah’ım” diyebilen şehidin babası Ergun Kandemir, bir süre konuşmadı. Sinir krizi geçiren baba Ergun ve anne Ayşe Kandemir’e (48) sağlık ekipleri tarafından sakinleştirici iğne yapıldı. Şehidin fenalaşan diğer bazı yakınlarına da sağlık ekipleri tarafından gerekli müdahalelerde bulunulup, tansiyonları ölçüldü.

2 GÜN ÖNCE WHATSAPP ÜZERİNDEN GÖRÜŞMÜŞLER
Bir süre sonra kendisine gelen ve evinde taziyeleri kabul eden şehit erin babası Ergun Kandemir, “Dönmek nasip değilmiş. Oğlumla iki gün önce Wattsapp’tan görüştüm. ‘Baba F-16’lar buraları bombalıyor. Ancak, ben çok iyiyim’ demişti. Ondan sonra bir daha görüşemedik. Vatan sağ olsun” dedi.

ic-1

EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI
Piyade Er Kandemir’in şehit olduğunu haber alan yakınları, şehidin Akpınar Mahallesi, Yakut Sitesi’ndeki evine akın etti. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

denizli-sehit-kagan-kandemir-civril-de-topraga-verilecek-anons

hain-eller-kagani-aldi-anons

babayla-selfie-anons

denizli-sirnak-terhisine-55-gun-kalmisti-anons

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı