REKLAMI GEÇ

Seri katil Denizli’ye gelebilir paylaşımları

Seri katil Denizli’ye gelebilir paylaşımları

İstanbul ve Ankara’da işlenen üç cinayetin faili olarak aranan, ancak bir türlü yakalanamayan seri katil Atalay Filiz ile ilgili sosyal medyadan “Burdur’da görüldüğü, Denizli’ye de gelebileceği” paylaşımları yapılmaya başlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2016 Cuma, 10:43

İstanbul-Tuzla’da 2 çocuk annesi bir kadını, 2013 yılında ise Ankara’da iki kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz’in şu ana kadar yakalanamamasının yarattığı tedirginlik dalga dalga tüm yurda yayılıyor.

İzmir’de görüldüğü iddia edilen seri katil ile ilgili bu kez komşu il Burdur’da hareketlilik yaşandı. Polisi arayan bir kişinin Atalay Filiz’i gördüğü ihbarını yaptı. Bu ihbar üzerine Burdur’da polis tarafından yol denetimleri yapıldı, durdurulan araçlar arandı. Bir sonuç alınamayınca da yol kontrollerine son verildi.

Komşu il Burdur’daki bu ihbarla ilgili bilgi kısa sürede Denizli’ye de ulaştı. Sosyal medya üzerinden bir kişi, 50 binin üzerinde üyesi olan Denizli Trafik ve Yol Yardımlaşma Grubu’ndan “Arkadaşlar seri katil Atalay Filiz’in dün Burdur’da görüldüğüne dair emniyete ihbarlar gitmiş. Denizli’ye gelme olasılığı da olabilir. Büyük bir camiayız, lütfen gören, duyan polise bildirsin” paylaşımında bulundu.

Bu uyarı notu, kişinin takipçileri tarafından kendi hesapları üzerinden paylaşıldı.

Yorumlar

kml   -  Bağlantı 10 Haziran 2016, 10:55

Nasıl bir ihbardır ki.. birileri görüyor, bu haberlere konu oluyor, emniyet şahsın emaresine rastlayamıyor..! bırakın millete korku ayarı vermeyi lütfen. hemende gözümüzde büyütüyoruz böyle serserileri.. nihayet yakalanacaktır, görünmez adam değilse

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı