REKLAMI GEÇ

Serinhisar’da kahreden ölüm

Serinhisar’da kahreden ölüm

AK Parti eski belediye meclis üyesi ve eski İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Söylemez’in 5 yaşındaki oğlu, Serinhisar’da oyun parkında oynarken hayatını kaybetti. 5 yaşında yaşamını yitiren Ömer Erinç Söylemez’in ölümü şok yarattı. Talihsiz çocuk, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2016 Çarşamba, 13:35

AK Parti AK Parti eski belediye meclis üyesi ve eski İl Kadın Kolları Başkanı Yıldız Söylemez ve ailesinin akraba ziyareti kabusa döndü. Bayramı Serinhisar’daki yakınlarının yanında geçiren Söylemez Ailesi’nin küçük oğlu 5 yaşındaki Ömer Erinç Söylemez, yakındaki bir parkta oynamaya başladı.

Kaydıraktan kayan ve düşen küçük çocuk bir anda nefessiz kaldı. Yakınları tarafından Serinhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan minik Ömer, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ
Küçük Ömer Erinç’in Serinhisar Devlet Hastanesi’nden alınan cansız bedeni Denizli’deki evine getirildi. Anne Yıldız Söylemez ve yakınları güçlükle ayakta dururken, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de Söylemez Ailesi’nin acısını paylaştı.

kaydirakta-kahreden-olum-1

Ömer Erinç için Öğle vakti Ulu Cami’de cenaze töreni düzenlendi. Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı. Ömer Erinç Söylemez, kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta son yolculuğuna uğurlandı.

kaydirakta-kahreden-olum-2

Yorumlar

irfan   -  Bağlantı 7 Temmuz 2016, 09:27

Ailesine sabır ; yavrumuza allahtan rahmet dilerim…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı