REKLAMI GEÇ

Sevindik’te belediye otobüsü faciaya ramak kala durdu

Sevindik’te belediye otobüsü faciaya ramak kala durdu

Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir halk otobüsü, Sevindik Köprülü Kavşağı üzerinde kontrolden çıkıp savruldu. Barikatlara çarparak son anda battı çıktıya düşmeden durabilen otobüsün içinde yolcu olmaması ve çarpışma anında alt bölüme düşen parçanın hızla akan trafikte herhangi bir aracın üzerine düşmemesi ise tam anlamıyla büyük şanstı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2017 Çarşamba, 16:01

Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı halk otobüsü, Denizli-Ankara Karayolu’nda seyir halindeyken birden bire kontrolden çıktı.

Sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otobüs, sağa sola savrulmaya başladı. Sevindik Köprülü Kavşağı’nın üst bölümünde yolu tamamen yan gelerek trafiğe kapatan otobüs, korkuluklara çarparak durabildi.

Çarpma esnasında yaklaşık 1,5 metre genişliğinde ağır demir korkuluk parçası kavşaktan transit geçiş yapan araçların kullandığı alt yola düştü. Şan eseri o sırada aşağıdan geçen bir araç yoktu.

Bir başka büyük şans ise otobüsün normal ringini az önce tamamlamış ve dakikalar önce son yolcularını bırakmış olmasıydı.

Kazaya tanıklık edenler kelimenin tam anlamıyla bir faciadan dönüldüğüne dair yorumda bulundu. Ayrıca otobüs şoförü ve görgü tanıklarını ifadelerine bakıldığında otobüsün frenini boşalması nedeniyle kontrolden çıktığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Fotoğraf: Erol Uçkan

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı