REKLAMI GEÇ

Silah Operasyonu

Gümüşler Beldesi ile Acıpayam’da kuru sıkıdan namlusu değiştirilerek ateşli silaha dönüştürülen çok sayıda tabanca ele geçirildi. Zanlılar sevkedildikleri mahkemece serbest bırakıldı.

/ DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2007 Salı, 00:00

İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri. M.A. isimli şahsın, kuru sıkı tabancalarıatölyesinde namlusunda değişiklik yapmak suretiyle ateşli silaha çevirdiği, silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı ve ürettiği silahlarıpiyasaya sürdüğü haberini alır almaz harekete geçti.. Zanlının atölye ve aracında yapılan aramada, 7 tabanca, çeşitli çaplarda 19tabanca şarjörü, 5 tabanca namlusu, 2 kuru sıkı tabanca, çeşitli tabancalara ait 4 üst kapak takımı ele geçirildi. Mahkemeye çıkarılan M.A. adlı zanlı serbest bırakıldı.

Acıpayam’da ise Ş.U. isimli şahsın evinde silah tamir ettiği, ruhsata tabi olmayan kuru sıkı tabancaların namlusunda değişiklik yapmak suretiyleateşli silaha çevirdiği haberi alındı. Jandarma ekibi, adı geçen şahsın evinde ve aracında yaptığı aramada, bir kuru sıkı tabanca, 2 tabanca gövdesi ve kapak takımı, 6 av tüfeği, 2 av tüfeği dipçiği, 8 av tüfeği namlusu ile 4 av tüfeği tetik tertibatı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı