REKLAMI GEÇ

Sıva ustası, daire karşılığı çalıştığı inşaattan düşerek öldü

Sıva ustası, daire karşılığı çalıştığı inşaattan düşerek öldü

İş karşılığı sahibi olacağı dairenin de bulunduğu beş katlı binada sıva ustası olarak çalışan 42 yaşındaki İzzettin Akgün, palet üzerindeki tuğlaların üzerine devrilmesiyle dengesini kaybederek çatıdan düştü. Yaklaşık 15 metreden zemine çakılan Akgün hayatını kaybetti. Akgün’ün 10 yıl önce altı katlı bir inşaattan düşerek ağır yaralandığı ve üç yıl hafızasını kaybettiği öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2015 Salı, 12:20

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında, Deliktaş Mahallesi 1995 Sokak’taki beş katlı inşaatta meydana geldi. Evli ve altı çocuk babası İzzettin Akgün, binanın çatısına duvar örmek için getirilen, palet üzerindeki tuğlaları açmak için ipi kesti. Bu sırada paletteki tuğlalar, Akgün’ün üzerine devrildi. Çatının kenarında duran Akgün, dengesini kaybederek yaklaşık 15 metreden zemine çakıldı.

Kanlar içinde kalan Akgün’ü gören arkadaşları olayı, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine inşaata gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Akgün’ün olay yerinde öldüğü belirlendi. Kazayı haber alarak inşaata gelen eşi Mümine Akgün, ölüm haberini duyunca baygınlık geçirdi. Üzüntülü eşi, yakınları teselli etmeye çalıştı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Akgün’ün cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Akgün’ün iş karşılığı inşaattaki bir dairenin sahibi olmak için çalıştığı öğrenildi.

10 YIL ÖNCE DE 6 KATLI BİR BİNADAN DÜŞMÜŞTÜ
Ayrıca, Akgün’ün 10 yıl önce Muğla’da çalışırken, altıncı kattan düşüp ağır yaralandığı, iki yıl yoğun bakımda kaldığı ve üç yıl hafızasını kaybederek ailesini hatırlamadığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı