REKLAMI GEÇ

Sokak satıcılarına darbe

Sokak satıcılarına darbe

Denizli’de polis, düzenlediği operasyonla sokakta uyuşturucu satan 3 kişi ile kullanıcı olduğu belirlenen 2 kişiyi yakaladı. Operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2014 Salı, 16:30

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokaklarda uyuşturucu satışını önlemeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, düzenlenen operasyonlarda 77 adet ectasy uyuşturucu hap, satışa hazır fişek haline getirilmiş 49 gram esrar, 10 gram bonzai ele geçirildi. Uyuşturucu sattıkları belirlenen 3 kişi ile, bu şahıslardan uyuşturucu alan 2 kullanıcı da gözaltına alındı. Operasyonlarda sokak satıcıları ile birlikte, 1 ruhsatsız av tüfeği ve bu silaha ait 4 adet fişek ele geçirildi.

Sorularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan ikisi “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İnsanlığı zehirleyen ve gençlerimizi bağımlı hale getiren uyuşturucu suçu ile mücadelemiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da azim ve kararlılıkla sürdürülecektir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı