REKLAMI GEÇ

Sözleşmeli erbaş ve er alımları sürüyor

Sözleşmeli erbaş ve er alımları sürüyor

Denizli 11’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’nca, “Hem maaşını al, hem teskereni al, hem tazminatını al, hem de sigortalı ol. Hepsi bir arada” sloganı ile başlatılan sözleşmeli erbaş ve er alımı devam ediyor. 7-11 Aralık 2015 tarihleri arasında başvuru yapamayanlar her ayın ilk haftasında başvurup sınavlara katılabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2015 Pazartesi, 15:27

Denizli 11’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı, sözleşmeli erbaş ve er alımları için süreyi uzattı. İlk kez 7-11 Aralık tarihleri arasında başvuru alan Tugay, yoğun ilgi üzerine başvuruları devam ettirme kararı aldı.

Hedeflenen sayıya ulaşmaya ramak kaldığının bildirildiği açıklamada, sözleşmeli erbaş ve er alımlarına kadrolar tamamlanana kadar devam edileceği ifade edildi. Henüz başvuru yapmamış olanların her ayın ilk haftasında Denizli 11’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığında yapılacak sınavlara katılabilecekleri, sınav zamanlarından önce de başvuru belgelerini teslim edip kayıt yaptırabilecekleri, sözleşmeli erbaş ve erlik hakkında şahsen gelerek veya 0 258 2652121 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilecekleri açıklandı.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN EVRAKLAR
Denizli 11’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na sözleşmeli erbaş ve erlik için müracaat etmek isteyenlerin dilekçe, nüfus cüzdanı, vukuatlı aile nüfus örneği, diploma, nitelik belgesi, terhis belgesi, ehliyet ve bonservis, adli sicil kaydı, 12 adet vesikalık fotoğraf ve 3 adet güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu ile başvuruda bulunmaları gerekiyor.

GENÇLERE ÇAĞRI
Sözleşmeli erliğe başvurarak ön sağlık, spor testi ve mülakat aşamalarını başarı ile tamamlayan gençler, TSK saflarına katılmak için attıkları ilk adımın heyecanını ve sevincini yaşadıklarını ifade ederek, başvuru için gerekli belgeler ile Denizli 11’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’na başvurmanın yeterli olduğunu, eksik belgeler var ise tamamlanması hususunda gerekli kolaylığın sağlandığını, TSK personelinin misafirperverliğinden son derece memnun kaldıklarını belirtti. Spor testini herkesin rahatlıkla geçebileceğini ifade eden gençler, kalbi vatan için çarpan herkesin tereddüt etmeden başvuru yapması gerektiğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı