REKLAMI GEÇ

Sulama kanalına uçan araç GPRS ile bulundu

Sulama kanalına uçan araç GPRS ile bulundu

AK Parti Denizli İkinci sıra milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu’nun seçim çalışmalarını takip eden konvoyda, kullandığı otomobilin sulama kanalına uçması sonucu AK Parti İl Gençlik Kolları Üyesi Alperen Ersoy (23) ile yanındaki Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde görevli İlyas Haytan (36) yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2015 Pazartesi, 16:50

Ferah IŞIK- Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
AK Parti Denizli Milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, bugün saat 11.00 sıralarında Sarayköy ilçesi, Ada Mahallesi ile Ahmetli Mahallesi arasında faaliyet gösteren bir serayı ziyaret etti. Burada işçilerle görüşen Sema Ramazanoğlu, daha sonra Sarayköy’e hareket etti. Bir süre sonra Ramazanoğlu’nun ekibi, seçim çalışmasında fotoğraf çekmekle görevlendirilen AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları üyesi Alperen Ersoy ile kameraman olarak görev yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi’nde görevli İlyas Haytan’ı ortalıkta göremeyince telefonla ulaşmak istedi. Ancak, her ikisinin de telefonuna ulaşamayınca bir terslik olduğu düşünülüp, GPRS’inden yeri tespiti yapıldı. Ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibine haber verildi.

CESETLERİ ÇIKARILDI
Haytan ve Ersoy’un Adaköy ile Ahmetli Mahalleri arasındaki sulama kanalında olduğu tespit edildi. Olay yerine giden itfaiye ve jandarma ekipleri, Ersoy’un kullandığı otomobilin virajda tekerinin mıcıra kaptırılması sonucu kanala uçtuğunu belirledi. İki gencin dalgıçlar tarafından kanaldaki otomobilden çıkarılan cesetleri Sarayköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Konvoyda yaşanmasına rağmen kazayı farkeden olmadığı belirtildi. Acı haberi alarak olay yerine gelen Ak Parti Denizli Milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, gözyaşı döktü.

BELEDİYE TARAFINDAN GÖREVLENDİRİLMİŞ
Denizli’de yerel yayın yapan DEHA TV ve DEHA 20 gazetesinde 12 yıl spor muhabiri olarak görev yaptıktan sonra 3 ay önce Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde göreve başlayan Haytan’ın belediye tarafından Sema Ramazanoğlu’nun seçim çalışmalarına kameraman olarak görevlendirildiği öğrenildi.

Acı haberi alarak olay yerine gelen AK Parti Denizli Milletvekili adayı Sema Ramazanoğlu, gözyaşlarına boğuldu. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

bu-kaza-denizli-basinini-yasa-bogdu-anons

sedat-kurt-kose-ilyas-anons

anons

Yorumlar

fikret   -  Bağlantı 27 Ekim 2015, 17:08

Allah rahmetli eylesin.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi çalışanının seçim çalışmasında neden yer aldığını anlamadım yalnız. Belediye çalışanı ve Ak parti seçim konvoyu??

Ali   -  Bağlantı 26 Ekim 2015, 19:06

Alperen daha 18 yasindaydi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı