REKLAMI GEÇ

Tabakhane’de 2 bina yangında kül oldu

Tabakhane’de 2 bina yangında kül oldu

Belediye Meclisi kararıyla 10 yıl önce “içkili yerlerin açılacağı bölge” ilan edilen Tabakhane’de kullanılmayan ve uzun süredir boş olan iki bina yandı. Boş binalardaki yangının çıkış nedeni “elektrik kontağı” olarak belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2015 Pazartesi, 09:48

Sümer Mahallesi’nde Tabakhane olarak bilinen ve 2005’de Belediye Meclisi kararı ile “Denizli’de içkili yerlerin açılacağı bölge” olarak ilan edilen bölgede yükselen alevler, çevrede oturanlara korku dolu anlar yaşattı.

Herhangi bir faaliyetin olmadığı 2250 Sokak’taki Ali İnceoğlu ve Ahmet Koçakoğlu’na ait binalarda yangın çıktı. Yapıların iç bölümü ve çatısının ahşap olması nedeniyle alevler kısa sürede iki binayı da sardı.

Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kayalık, Gümüşler, Bağbaşı ve Kınık şubelerinden gelen 10 araç ve 30 itfaiyecinin iki saatlik çalışmasıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangından geriye İnceoğlu ve Koçakoğlu’na ait olan binaların enkazı kalırken, yapılan incelemenin ardından yangının elektrik kontağından çıktığı belirtildi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 19 Ekim 2015, 11:30

Boş binaya elektrik mi veriyorlarmış? Hayaletler mi parasını ödüyormuş? Türk polisi bu işi araştırır mı acaba?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı