REKLAMI GEÇ

Tavaslı genç Antalya’da otomobili ve parası için öldürüldü

Tavaslı genç Antalya’da otomobili ve parası için öldürüldü

Antalya’nın Kumluca ilçesinde yaşayan Tavaslı İsa İlbey’in cesedi Elmalı Mahallesi yakınlarında boş arazide bulundu. İlbey’in birlikte yemek yediği iki kişi tarafından otomobili ve parası için boğularak öldürüldüğü belirlendi. Cinayetin zanlısı olduğu belirlenen iki kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2018 Pazar, 14:43

Aslen Tavaslı olan ancak uzun süredir Antalya’nın Kumluca Mahallesi’nde yaşayan İsa İlbey’den haber alamayan yakınları 8 gün önce kayıp başvurusunda bulunmuştu.

Verilen bilgiler ışığında soruşturma başlatan Jandarma, güvenlik kameralarını takip ederek İlbay’in otomobilinin peşine düştü. Otomobil ile birlikte iki kişinin Antalya’dan çıktığını tespit eden Jandarma, soruşturmayı Denizli’de derinleştirdi.

Önce otomobile ulaşan jandarma ekipleri, kısa süre sonra da Elmalı Mahallesi yakınlarında boş arazide İsa İlbey’in cansız bedenine ulaştı.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ
Boğularak öldürüldüğü belirlenen İsa İlbey’in son görüldüğü kişiler olan C.Ö. ve karısı F.Ö. Denizli’de bir otelde gözaltına alındı. Zanlıların ifadelerinin ardından cinayetin detayları da ortaya çıktı.

YEMEK İÇİN EVLERİNE DAVET ETMİŞLER
Zanlıların İsa İlbey’i yemek için evlerine davet ettiği, burada da boğarak öldürdüklerini itiraf ettikleri öne sürüldü. Cinayetin ardından zanlıların İsa İlbey’in cesedini kendi aracına koyduğu ve Elmalı Mahallesi yakınlarında boş araziye attıkları belirlendi.

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı