REKLAMI GEÇ

Telefon bayisini 22 saniyede soydu

Telefon bayisini 22 saniyede soydu

Denizli’nin en işlek caddesindeki telefon bayisine camını taşla kırarak giren hırsız, 22 saniyede alarm kablolarına bağlı, fiyatları 2 bin – 5 bin lira arasında değişen 7 telefonu çalarak kaçtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2017 Cuma, 12:47

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Olay, gece saat 02.00 sıralarında, Gazi Bulvarı’ndaki işyerinde meydana geldi. Önce işyerinin önünden geçen montlu hırsız, daha sonra elinde taşla geri dönüp, cama fırlattı. Camın kırılmasıyla işyerine giren hırsız, alarm kablolarına bağlı telefonları, tek tek kopartarak aldı.

Alarmların çalmasına ve güvenlik kameralarına bile aldırış etmeyen hırsız, 22 saniyede fiyatı 2 bin – 5 bin lira arasında değişen, çeşitli markalardaki son model cep telefonlarını çalarak kaçtı. O anlar, işletmenin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Olay yerine gelen polis, inceleme yaptı. Mağazadaki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, parmak izi araştırması yaptı. Hırsızın kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Gece mağazaya gelen işletme müdürü Halil Altıncı, “Hırsızın bu caddede camı kırıp, 22 saniyede telefonları çalmasına çok şaşırdık. Hırsızdaki bu cesaret ve özgüven çok ilginç. Alarm kabloları kopartarak çalmış bizi 30 bin liralık zarara uğrattı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı