REKLAMI GEÇ

“TERÖR ÖRGÜTÜ NASIL SİLAHLANDI”

“TERÖR ÖRGÜTÜ NASIL SİLAHLANDI”

Önce Dağlıcı, ardından da Iğdır’da hain saldırılarda çok sayıda asker ve polisin şehit olması sabırları taşırdı. Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan basın toplantısı düzenledi, herkesin kafasındaki o soruyu devlete yöneltti. “Terör örgütü nasıl silahlandı?”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2015 Salı, 15:02

Hakkari’nin Dağlıca ve Iğdır’ın Aralık İlçesi’nde meydana gelen terör saldırılarında şehit düşen asker ve polisler için Denizli Barosu Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledi.

Baro Yönetim Kurulu’nun tam kadro katıldığı toplantıda konuşan Başkan Müjdat İlhan, şehit düşen asker ve polislere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifa diledi.

Bölücü ve hain terör örgütünün devlete ve vatandaşlara karşı bu kadar eylem yapmayı sağlayacak boyutta nasıl silahlandığını soran İlhan, “ Bizler bir kez daha yineliyoruz. Hukukun üstünlüğü ile her türlü şiddetin karşısındayız. Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü hedefleyen her türlü siyasi eyleme, teröre, saldırılara karşı barış, kardeşlik içinde bir arada yaşamak için mücadele ederek, milletimizin savunucusu olacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Yetkili mercilerden konu ile ilgili cevap beklediğimizi tüm kamuoyu ile paylaşırız” dedi.

Yorumlar

ali   -  Bağlantı 9 Eylül 2015, 13:06

yav arkadaş bunlarda güya okumuş çocuklar soruya bak terör örgütü nasıl silahlanmış gelde gülme hallerine bunları biz yurtdışından filanmı ital ettik??? 🙂

türkiyem   -  Bağlantı 8 Eylül 2015, 15:10

Akp nin sayesinde güçlendikçe güçlendi şimdi evlatlarımızı sorumluları onlar kabirde yatacak yerleri yok…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı