REKLAMI GEÇ

Teröristlerin hedefinde Denizli polisi mi vardı?

Teröristlerin hedefinde Denizli polisi mi vardı?

Polis, Ulus’ta kontrollü olarak patlatılan el yapımı patlayıcı düzeneğinin her sabah çevre güvenliği sağlayan polislerin bulunduğu noktaya çok yakın bir yere yerleştirildiği olasılığı üzerinde duruyor. Ayrıca iddialar arasında düzeneği yerleştiren bir şüphelinin de güvenlik kamerasına takılan görüntülerine ulaştığı bilgisi de var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2018 Cumartesi, 12:31

Denizli’de Cuma akşamı, bir Büyükşehir görevlisi tarafından fark edilen ve bomba imha uzmanları tarafından kontrollü olarak patlatılan patlayıcının el yapımı olduğu kesinleşti.

PARÇA TESİRLİ EL YAPIMI BOMBA
Her ne kadar Valilik şu ana kadar resmi bir açıklama yapmasa da güvenlik güçlerinin bu konudaki şüpheleri, elde edilen deliller ve ilk incelemeler bombanın parça tesirli el yapımı bir patlayıcı olduğu yönünde.

HER DETAY DİKKATE ALINIYOR
Son derece titiz yürütülen incelemeler ve olay yerine ilişkin araştırmalarda yeni bulgulara ulaştığı yönünde bilgiler geliyor. Polis her türlü ihtimali, bölgedeki yüzlerce MOBESE, çevre işyerlerinin güvenlik kamera görüntüleri, istihbarat servislerinin teknik takip kayıtları dahil olmak üzere değerlendiriyor, çok gizli ve hassas hareket ediyor.

İLETİŞİME DEMİR PERDE!..
Öyle ki soruşturmaya bizzat refakat eden Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, patlamanın olduğu andan itibaren gazetecilerin telefonlarına dahi çıkmıyor. Valilik yalnızca tek bir açıklama yaptı ve şüpheli paketin kontrollü patlatıldığını duyurmakla yetindi.

SİS PERDESİ ARALANIYOR
Tüm bu hassasiyet ve gizlilik sürerken Denizlihaber.com çok önemli bir iddiaya ulaştı. Denizli Emniyeti, bir iddiaya göre, şu an aslında hedefte hafta içi her sabah patlayıcının yerleştirildiği trafik lambasına çok yakın bir noktada konuşlanan polis ekibi olduğu ihtimali üzerinde yoğunlaştı.

AKLA EN YATANI
Denizli – Antalya Karayolu Ulus Kavşağında bir trafik ışığına yerleştirilen bombanın asıl hedefinin Denizli Polisi olma olasılığı, üzerinde çalışan ihtimalle, arasında en akla yatanı. Bomba düzeneğinin yerleştiği noktada, bölgede trafik güvenlik tedbiri alan polislerin sık sık bulunduğu biliniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı