REKLAMI GEÇ

Tren kazasında hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

Tren kazasında hayatını kaybeden 4 kişi toprağa verildi

Honaz’da hemzemin geçitte yolcu treninin çarptığı hafif ticari araçta yaşamını yitiren 4 kişilik Aysan ailesi toprağa verildi. Kaza anı, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2016 Çarşamba, 16:32

Ferah IŞIK/ DENİZLİ, (DHA)

Kaza, dün saat 17.00 sıralarında, Kaklık Mahallesi’ndeki Gedik hemzemin geçidinde meydana geldi. 42 yaşındaki Mustafa Aysan, yönetimindeki 20 DH 371 plakalı hafif ticari araçla, bariyersiz hemzemin geçitten geçerken, Eskişehir- Denizli seferini yapan yolcu treni çarptı.

Trenin önünde sürüklediği aracın sürücüsü Mustafa Aysan ile ev hanımı eşi Kezban Aysan (43) ve oğulları Ali (16) ile Muhiddin Aysan (17) öldü. Aysan ailesinin fertlerinin cenazeleri, bugün öğlende Kaklık Mahallesi’nden kaldırıldı. AK Partili Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ile yüzlerce kişi cenaze törenine katıldı. Mahalledeki camide kılınan namazın ardından, ölenler, Kaklık Mezarlığı’nda yan yana defnedildi.

KAMERA KAYDETTİ
Öte yandan feci kazanın, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde, hemzemin geçitten geçmek üzere olan araç kısa bir süre durakladıktan sonra geçmeye çalışıyor ve ardından tren aracı sürüklüyor. Kazayı görenler ve görüntüleri izleyenler, “İntihar gibi kaza. Trenin geldiğini göre göre hemzemin geçitten geçmeye çalıştı” yorumunu yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı