REKLAMI GEÇ

Trende başına parke taşı atıldı, ölümden döndü

Trende başına parke taşı atıldı, ölümden döndü

Trenle İzmir’den Denizli’ye gelen 58 yaşındaki Zehra Toy ölümden döndü. Onu ölümle burun buruna getiren bir kaza değil, saldırı… Tren Eskihisar’dan geçerken cama atılan bir parke taşıyla alnından yaralanan kadın hastanelik oldu. Talihsiz kadın yaşadıklarını Denizlihaber.com’dan Büşra Kuru’ya anlattı… Zehra Toy’un eşi Ahmet Toy ise, yetkililerin bu tür saldırıların sürekli olduğunu ve çaresiz kaldıklarını söylediklerini anlattı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2014 Çarşamba, 17:12

Zehra Toy’un tren yolculuğu, kabusa döndü. Geçen hafta Aydın’daki kız kardeşi Nurdan Deveci’yi ziyarete giden 58 yaşındaki Zehra Toy, Denizli’ye trenle dönüyordu. Trenin camından dışarıyı seyrediyordu. Eskihisar’a gelindiğinde o akıl almaz olay meydana geldi. Dışarıdan fırlatılan bir parke taşı parçası camı kırarak, Zehra Toy’un alnına isabet etti. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığıldı. Toy’un imdadına yolcular ve tren görevlileri yetişti. Hemen ilk müdahaleyi yaptılar. Tren Garı’nı çağrılan ambulansla, hemen Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Alnında 6 santim uzunluğunda 2 santim derinliğinde yara açıldığı tespit edildi. 6 dikiş atıldı. Darbe nedeniyle alnında ve gözünde ödem oluştu. Zehra Toy, ölümden dönmüştü.

ic-3

DEHŞET ANLARINI ANLATTI
Yaşadığı dehşet dolu anları, Denizlihaber.com’dan Büşra Kuru’ya anlatan Zehra Toy, trene binmemeye tövbe ettiğini söyledi.
Zehra Toy, “Denizli’ye çok az kalmıştı. Daha gelmedik mi diye içimden geçiriyordum. Bir ara valizime doğru eğildim. Başımı tekrar kaldırmamla, gözlerimin kararması bir oldu. Neye uğradığımı anlamadım. Gözümü açtığımda her yerimde kan vardı. Gözlüğüm parçalanmıştı. Kör olabilirdim. Bir zam bu kadar dayanıksız olabilir mi? Neden böyle durumlara karşı önlem alınmıyor. Bu başkalarının da başına gelebilir” dedi.

ic-1

SÜREKLİ SALDIRI OLUYORMUŞ!
Zehra Toy’un 65 yaşındaki eşi Ahmet Toy ise eşinin ölebileceğini, hayatta kalmasının büyük şans olduğunu gözyaşları içerisinde anlattı. Ahmet Toy, “Eşimin başına isabet eden cisim yumruktan biraz büyük mermer parçası. Bir çocuk o cisimi trene o denli hızlı bir şekilde atamaz. Bunu yapan kişinin yetişkin olduğunu düşünüyorum. Trenlerin camı bu kadar kolay mı kırılıyor? Eşimi kaybedebilirdim. Olayı duyunca büyük yok yaşadım. Tren camları bu kadar kolay kolay kırılmamalı. Bunun önlemi alınsın. Öğrendiğimize göre, trenlere sık sık taş atılıyormuş” dedi.

ic-2

DAVA AÇACAK
Ahmet Toy, yaşadıkları bu olay nedeniyle Devlet Demir Yolları hakkında suç duyurusunda bulunduğunu, dava açacağını söyledi. Bu arada polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Yorumlar

Suarez   -  Bağlantı 18 Aralık 2014, 09:15

2 cm derinliğinde ? yohh daha neler

Muammer   -  Bağlantı 17 Aralık 2014, 20:57

Geçtiğimiz Kurban Bayramı’nda da Ortaklar’da bindiğimiz tren taşlanmıştı çocuklar tarafından. Cama çarpıp geri dönmüştü onlar. Yetkililerin önlem alması lazım, ailelerinde doğurup sokağa atmaması lazım.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı